Valioliiga-vihjeet: Sunnuntain peleistä napataan tupla lapulle!

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Valioliiga-vihjeet sunnuntaille tulevat tuplan muodossa! Yksi kohde valikoitui lapulle niin Wolves-Tottenham kuin Liverpool-WBA-ottelustakin.

Valioliiga-vihjeet | Sunnuntai 27.12.

Liverpool – West Bromwich

Valioliigaa johtava Liverpool järjesti viime viikonloppuna hurjan maalinäytöksen, jossa se haki Crystal Palacesta voiton lukemin 0-7. Sarjajohtajan vire on muutenkin ollut totutun kova, sillä viimeiseen 16 matsiin mahtuu kaikki kilpailut huomioiden vain yksi tappio.

Mainos alkaa

WBA puolestaan majailee sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla, joten illasta voi tulla sille todella ankea. Liverpool -1 poimitaan kupongille.

Wolves – Tottenham

Sarjataulukon kärkipäässä heiluneen Tottenhamin peli on viime aikoina hieman yskähdellyt, sillä kolme viimeisintä Valioliigan ottelua ovat tuoneet kaksi tappiota ja yhden tasapelin.

Keskitytäänkin siis maalimääriin: Viimeisessä 7:ssä Spursin matsissa on nähty yli 1,5 maalia.

Wolvesilla on takanaan 2-1-kotivoitto Chelseasta ja 1-2-vierastappio Burnleylle. Viimeisimpään viiteen matsiin mahtuukin peräti neljä yli 2,5:n maalin peliä.

Näitä asioita, kun ynnäillään yhteen, lappu täydennetään tämän ottelun yli 1,5 maalilla.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!