Valioliiga-vihjeet 27.02: Iso vihjepaketti keskiviikon kierrokselle!

Valioliiga-vihjeet 27.02: Iso vihjepaketti keskiviikon kierrokselle!

Valioliiga jatkuu tänään kuuden ottelun kierroksella. Keskiviikon Valioliiga-vihjeet otetaan tällä kertaa kiinni Chelsean ja Tottenhamin välisestä huippuottelusta.

Valioliiga-vihjeet 27.02.

Chelsea – Tottenham

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,91)

Lontoon derbyssä on tänään kovat panokset, sillä molemmat joukkueet hakevat paaluta voittokantaan pienen kompuroinnin jälkeen. Chelsea hävisi edellisen Valioliiga-ottelunsa Man Citylle peräti 6-0, kun puolestaan Spurs kärsi yllättävän 2-1 tappion Burnleylle.

Chelsea pesi Cup-ottelussa tietyllä tapaa kasvojaan haastamalla Man Cityn aina rankkareille asti. Ottelun kohutuin hetki nähtiinkin juuri rankkarikisassa, kun Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga ei suostunut tulemaan vaihtoon manageri Sarrin käskyistä huolimatta. Tämä ihmeellinen välikohtaus aiheutti närää monella eri taholla ja useammassa paikassa arveltiin pelaajien ”vallanneen” jälleen pukukopin. Myös Sarrin tulevaisuudesta on ollut erinäisiä huhuja edellä mainitun episodin jälkeen.

Vierasjoukkue Spurs kompuroi edellisellä Valioliiga-kierroksella, kuten ylempänä mainittiin. Tappio sysäsi Spursin entistä kauemmas mestaruustaistosta. Kaikki on toki vielä mahdollista, mutta itse en enää usko Spursin mestaruuteen.

Spursilla on hieman etumatkaa pahimpiin kilpakumppaneihin, kun ajatellaan Mestarien liiga -paikkoja, mutta pistemenetyksiin ei olisi kuitenkaan varaa. Spursin kannalta hyvä uutinen on se, että kapteeni Harry Kane on jälleen pelikunnossa.

Tulikuuma Derby Stamford Bridgella

Stamford Bridgella tullaan näkemään tänään tulikuuma derby. Chelsean ja Kepan viime aikaiset sekoilut eivät ainakaan helpota kotijoukkueen tilannetta. Chelsean vireystila on pieni arvoitus, mutta derbypelit sytyttävät aina.

Spurs haluaa takuulla palata voittojen tielle katkeran tappion jälkeen. Stamford Bridge ei ole se helpoin paikka hakea pisteitä, mutta kaikki mahdollisuudet täyteen pistepottiin on olemassa.

Kumpikaan joukkue ei halua tyytyä tänään tasapeliin, joten se lisää ottelun maalien odotusarvoa. Joukkueiden tämän kauden aiemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin vauhdikkaita, joten tähänkin derbyyn on syytä odotella maaleja. Coolbetin yli 2,5 maalille tarjottu 1,91 kerroin napataan mukaan lapulle tästä ottelusta.

Muut Valioliiga-vihjeet

Liverpool – Watford, alle 3 maalia (1,90)

Man City – West Ham, molemmat joukkueet tekevät maalin (2,02)

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut