Valioliiga-vihjeet 26.02: Cardiff haastaa kotikentällään Evertonin!

Valioliiga-vihjeet 26.02: Cardiff haastaa kotikentällään Evertonin!

Valioliigassa pelataan tällä viikolla myös arkipäivinä, kun tiistaina ja keskiviikkona nähdään yhteensä peräti 10 ottelua. Tiistain Valioliiga-vihjeet napataan tällä kertaa Cardiffin ja Evertonin välisestä kohtaamisesta.

Valioliiga-vihjeet 26.02.

Cardiff – Everton

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,25)

Cardiff haastaa tänään kotikentällään Evertonin. Cardiff on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 17, mutta ensimmäisellä putoajan paikalla oleva Southampton on vain pisteen päässä Cardiffista. Vierasjoukkue Everton löytyy puolestaan sarjan keskikastista, sijalta 11.

Cardiff hävisi edellisen Valioliiga-ottelunsa Watfordille peräti 1-5. Tätä murskatappiota ennen, Cardiff onnistui voittamaan kaksi ottelua putkeen, kun joukkue kaatoi Southamptonin sekä Bournemouthin. Komeat voitot toivat kaivattua uskoa tiukkaan putoamiskamppailuun, mutta edellisen ottelun murskaava tappio palautti Neil Warnockin ryhmän varmasti maanpinnalle.

Cardiffin kokoonpanotilanne vaikuttaa varsin hyvältä, sillä Oumar Niasse on ainoa varma poissaolija. Lee Peltierin sekä Victor Camarasan pelaaminen on puolestaan epävarmaa.

Vierasjoukkue Everton löytyy Valioliigan 11 sijalta, kuten ylempänä ehdittiinkin jo mainita. Evertonin kausi ei ole sujunut varmastikkaan halutulla tavalla Marco Silvan alaisuudessa. Eurooppa liigan ottelut ovat karanneet todella kauas, joten Everton taistelee loppukauden sijoista 8-14. Jos kaikki menee pahasti mönkään niin heikompikin sijoitus on vielä mahdollinen.

Evertonin kaksi suurinta ongelmaa on varsin helppo huomata. Ensinnäkin, ”Toffeesin” puolustuslinja on ollut erittäin haavoittuvainen. Tämä johtuu hyvin pitkälti henkilökohtaisten virheiden määrästä.

Toinen ongelma löytyy hyökkäyspäästä. Everton pääsee usein puolen kentän yli, aina 30 metrin päähän vastustajan maalista, mutta sen jälkeen hyökkäys ”puuroutuu” pahasti. Ongelmia on ollut toki myös viimeistelyssä, mutta edellä mainittu hyökkäyksien ”puuroutuminen” on mielestäni Silvan sekä Evertonin suurin haaste tällä hetkellä.

Everton kokoonpanossa on tänään poissaoloja etenkin puolustuspäässä. Kurt Zouma on pelikiellossa ja tämän lisäksi, Yerry Minan sekä Leighton Bainesin pelaaminen on epävarmaa. Bainesin poissaolo ei heikennä Evertonin linjaa, mutta Minan ja Zouman poissaot aiheuttavat harmaita hiuksia Marco Silvalle. Edellä mainittujen poissoalojen myötä, kokenut Phil Jagielka noussee tänään avauskokoonpanoon.

Cardiff City Stadiumilla nähdään maaleja

Uskon että tässä ottelussa tullaan näkemään maaleja, sillä Cardiff on onnistunut tekemään vähintään yhden maalin neljässä edellisessä ottelussa. Kun tähän lisätään vielä kotietu sekä Evertonin puolustuslinjan ongelmat niin uskon kotijoukkueen onnistuvan tänään maalinteossa.

Everton on hävinnyt kolme ottelua peräkkäin, joten ”Toffeesilla” on tänään lähes pakkovoiton paikka. Everton on päästänyt edellä mainituissa peleissä kuusi maalia, joten puolustuspäässä on ollut edelleen suuria ongelmia.

Everton on voittanut tällä kaudella vain kolme vierasottelua, joten Cardiffin kotietua ei sovi vähätellä. Myös Evertonin erittäin pitkä ottelutauko on syytä huomioida vetoja asetettaessa.

Oma valintani on tällä kertaa yli 2,5 maalia, johon Coolbet tarjoaa mukavan 2,25 kertoimen.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut