Valioliiga-vihjeet 20.4: Motivoitunut Watford mukaan lauantain peleihin!

Valioliiga-vihjeet 20.4: Motivoitunut Watford mukaan lauantain peleihin!

Lauantain Valioliiga-vihjeet napataan Huddersfieldin ja Watfordin välisestä ottelusta. Huddersfieldin kausi on jo paketissa, mutta vierasjoukkue Watford pelaa vielä jopa Eurooppa liiga -paikasta.

Valioliiga-vihjeet 20.4.

Huddersfield – Watford

Valinta: Watford (1,96)

Huddersfield haastaa tänään kotikentällään Watfordin. Huddersfieldin kausi päättyy varmasti putoamiseen, joten viimeisten pelien motivaatio ei ole varmasti aivan tapissa.

Edellisten otteluiden tulokset kertovat karua kieltä aiemmin mainitusta motivaation puutteesta. Huddersfield on hävinnyt kuusi ottelua putkeen ja päästänyt näissä otteluissa peräti 17 maalia.

Vierasjoukkue Watford hävisi edellisellä Valioliiga-kierroksella Arsenalille 0-1. Tappioon päättynyt ottelu meni pilalle jo hyvin varhaisessa vaiheessa, kun joukkueen kapteeni Troy Deeney hölmöili itselleen suoran punaisen 11 minuutin pelin jälkeen.

Watford ei ole Valioliigan kuntopuntarin kärkipäässä, mutta on syytä huomioida, että joukkue on kohdannut viime kierroksien aikana Arsenalin lisäksi mm. Man Cityn, Man Utd:n sekä Liverpoolin.

Watford janoaa pisteitä

Kuten jo ylempänä todettiin niin Huddersfieldin kausi on paketissa ja näin ollen edes kotietu ei nosta joukkueen osakkeita kovinkaan paljon.

Vierasjoukkue Watford taistelee vielä jopa viimeisestä Eurooppa liiga -paikasta, joten motivaatiota ei tarvitse kyseenalaistaa. Watfordin suoralle voitolle tarjottu 1,96 kerroin on loistava kohde Coolbetin pelilistalta.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut