Valioliiga-vihjeet 17.07: West Ham – Watford | Klo 22:00

valioliiga-vihje vetovihjeet

Perjantain Valioliiga-vihjeet tulevat West Hamin ja Watfordin välisestä ottelusta. Päivän ainoa Valioliiga-ottelu potkaistaan käyntiin klo 22:00.

Valioliiga-vihjeet 17.07.

West Ham – Watford

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,30)

West Ham ja Watford kohtaavat perjantain ainoassa Valioliiga-ottelussa. Molemmat edellä mainitut joukkueet taistelevat tiukasti sarjapaikastaan yhdessä Aston Villan ja Bournemouthin kanssa, joten tässäkin ottelussa pelataan isoista pisteistä.

Kotijoukkue West Ham on parantanut otteitaan viime kierroksilla, sillä joukkue on hävinnyt vain yhden, neljästä edellisestä ottelustaan. West Ham kaatoi edellisessä Valioliiga-ottelussaan Norwichin tylysti 0-4, joten vaikuttaa siltä, että David Moyesin miehistö on heräämässä viime hetkellä.

Mainos alkaa

West Hamin yksittäisistä pelaajista on nostettava esille Michail Antonio, joka tehtaili Norwichin verkkoon peräti neljä maalia.

Vierasjoukkue Watford on tasapisteissä West Hamin kanssa ennen perjantai-illan ottelua. Myös Watford on nostanut tasoaan viime kierroksilla, sillä joukkue on napannut voiton kahdesta edellisestä ottelustaan. Watfordin kippari Troy Deeney heilutteli maaliverkkoja kahdesti edellisessä ottelussa. Vaikka Deeney iski molemmat maalinsa rangaistupotkusta niin maalit toivat taatusti lisää hieman kateissa ollutta itseluottamusta.

Molempien joukkueiden otteluissa on nähty viime aikoina maaleja. West Hamin neljässä edellisessä ottelussa on tehtailtu 14 maalia kun puolestaan vierasjoukkue Watfordin vastaava lukema on 13. Vaikka perjantai-illan ottelussa onkin kovat panokset niin emme usko, että tulemme näkemään tänään vähämaalista ottelua.

Molemmat joukkueet tarvitsevat ottelusta ehdottomasti pisteitä, joten tappioon ei olisi tänään varaa. Yli 2,5 maalille tarjottu 2,30 kerroin vaikuttaa ottelun lähtökohdat huomioon ottaen varsin hyvältä pelivalinnalta perjantai-illan kamppailuun.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Lue myös: Pesäpallokausi 2020 – Nappaa 10 euron riskitön veto joka viikko