Valioliiga-vihjeet 16.07: Crystal Palace – Man United | Klo 22:15

vetovihjeet nations league

Valioliiga lähenee loppuaan – ja varsinkin Mestarien liigan paikoista on muodostumassa vielä hurja taisto, jossa on mukana usempi joukkue.

Valioliiga-vihjeet 16.07. – Crystal Palace – Man United

Kotijoukkue Crystal Palace pelailee täysin ilman panosta, sillä vaikka se löytyykin häntäpäästä, on joukkueella kuitenkin tarpeeksi pisteitä, jotta putoamisuhkaa ei enää ole.

Palace onkin pelannut täysin surkeasti ja joukkue onkin viiden ottelun tappioputkessa. Viimeiseksi tuli pataan Aston Villalta lukemin 2-0.

Man United puolestaan on ollut todella pirteä – ja panosta riittää hurjalla tavalla. Valioliigaa on nimittäin jäljellä joukkueesta riippuen enää kolme tai neljä kierrosta.

Mainos alkaa

ManU on viidennellä sijalla, tasapisteissä neljäntenä olevan Leicesterin kanssa. Kaikkihan me tiedämme, että nelossija on Valioliigassa kullanarvoinen, sillä se oikeuttaa suoraan Mestarien liigan lohkovaiheen paikkaan.

ManU ehti jo napata neljä murskavoittoa peräjälkeen ennen kuin viimeisestä matsista tuli kirvelevä tappio Southamptonin kanssa.

Ole Gunnar Solskjærin miehistö on tänään varmasti hereillä, sillä Palace on nykykuntonsa johdosta niitä joukkueita, joista pitää ottaa helpot kolme pistettä. Isketäänkin lapulle kelpo kertoimen tuova ManU -1, eli vierasjoukkueen vähintään kahden maalin voitto.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Lue myös: Pesäpallokausi 2020 – Nappaa 10 euron riskitön veto joka viikko

Coolbet
Crystal Palace – Man United
Alkaa: 16.7. klo 22:15
Vihje: Man United -1
Kerroin: 2.00
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!