Valioliiga-vihjeet 16.03: Jättikerroin hakuun Lontoosta!

Valioliiga-vihjeet 16.03: Jättikerroin hakuun Lontoosta!

Lauantain Valioliiga-vihjeet tulevat West Hamin ja Huddersfieldin välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin Lontoossa klo 17:00.

Valioliiga-vihjeet 16.03.

West Ham – Huddersfield

Valinta: West Ham -1 (2,75)

West Ham kohtaa tänään kotikentällään Huddersfieldin. West Ham on Valioliigassa tällä hetkellä yhdeksäntenä, kun vierasjoukkue Huddersfield löytyy taulukon viimeiseltä sijalta.

West Hamin ailahtelevat otteet saivat jatkoa edellisellä Valioliiga-kierroksella, kun joukkue hävisi Cardiffille 2-0. West Ham hallitsi ottelua suvereenisti, mutta hallinta ei tuottanut lopulta kovinkaan montaa vaarallista maalipaikkaa.

Tänään West Hamilla on kuitenkin hyvä mahdollisuus palata voittokantaan, sillä joukkue on esiintynyt hyvin kotikentällään. West Ham on napannut viidestä edellisestä kotiottelustaan kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. West Ham on kaatanut hyvän kotiputkensa aikana mm. Arsenalin.

West Hamin kokoonpanosta puuttuu tänään pitkäaikaispotilaiden lisäksi Andy Carroll, joka kärsii tällä kertaa nilkkavammasta.

Vierasjoukkue Huddersfieldin putoaminen alkaa olla sinettiä vaille valmis. Hudds on kerännyt tällä kaudella vain 14 pistettä, joten voitanee sanoa, että oikea joukkue on putoamassa alaspäin. Vaikuttaa myös siltä, että joukkue on hiljalleen tyytymässä kohtaloonsa.

Huddsin viiden edellisen vieraspelin maaliero on todella synkkä 0-9. Tämä tilasto kertonee kaiken oleellisen Huddersfieldin vaikeuksista.

Huddersfieldin kokoonpanosta puuttuu tänään useampi pelaaja. Adama Diakhaby, Isaac Mbenza, Demeaco Duhaney, Danny Williams sekä Laurent Depoitre ovat varmasti sivussa ottelusta. Kun vielä Jonathan Hogg, Terence Kongolo sekä Erik Durm ovat ottelusta hyvin todennäköisesti sivussa niin Huddsin kokoonpano on tänään todella kapea.

Vain voitto kelpaa West Hamille

West Hamille kelpaa tästä ottelusta vain voitto, kuten otsikko kertoo. West Ham on esiintynyt kotikentällään hyvin, joten joukkue on ansaitusti ottelun ennakkosuosikki.

Huddersfield valmistautuu putoamaan Valioliigasta kauden päätteeksi. Joukkue taistelee viimeiset pelit läpi, mutta täydelliseen lataukseen on enää vaikea uskoa. Hudds on kamppailut koko kauden maalinteon kanssa. Kun katsoo tämän päivän poissaolijoiden listaa niin jopa Huddersfiedin maaliin on vaikea uskoa.

Coolbet tarjoaa West Hamin kahden maalin voitolle kovaa 2,75 kerrointa. Tämä jättikerroin napataan ehdottomasti mukaan lauantain vetoihin.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut