Valioliiga-vihjeet 15.07: Arsenal – Liverpool | Klo 22:15

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Keskiviikon Valioliiga-vihjeet tulevat Arsenalin ja Liverpoolin välisestä ottelusta. Keskiviikon viimeinen Valioliiga-ottelu potkaistaan käyntiin klo 22:15

Valioliiga-vihjeet 15.07.

Arsenal -Liverpool

Valinta: X2 + yli 2,5 maalia (2,05)

Valinta: Arsenal yli 1,5 varoitusta (1,65)

Mainos alkaa

Arsenal haastaa tänään kotikentällään Liverpoolin. Liverpool on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia viime vuosien aikana, sillä Arsenalin edellistä voittoa joudutaan hakemaan peräti viiden vuoden takaa.

Arsenal hävisi kolme päivää sitten Lontoon derbyn 2-1 lukemin. Tappio sysäsi ”Tykkimiehet” jo viiden pisteen päähän viimeisestä Eurooppa-Liiga-paikasta, joten Europelit alkavat karata pois Arsenalin käsistä.

Myös Liverpool kärsi pistemenetyksen edellisellä ottelukierroksella kun Burnley venyi 1-1 tasapeliin Anfieldilla. Liverpool loi ottelussa hyvän määrän maalipaikkoja, mutta etenkin Mohamed Salahin ruuti oli varsin märkää.

Arsenal – Liverpool -kisa – voittajalle 50€ lahjakortti!

Pystyykö Arsenal haastamaan Liverpoolin?

Arsenal on tänäänkin pakkovoiton edessä. Europelit ovat karkaamassa käsistä, vaikka teoreettiset mahdollisuudet ovat kuitenkin vielä olemassa. Mainitsimme jo aiemmin Spurs-ottelun alla Arsenalin henkilökohtaisista virheistä. Virheitä nähtiin jälleen edellisessä ottelussa ja yksi niistä kostautui omassa päässä karulla tavalla.

Jürgen Kloppin miehistö on varmistanut mestaruuden ja joukkue pelaa käytännössä vain kunniasta. Citylle kärsittyä murskaavaa 4-0 tappiota lukuunottamatta, Liverpool on esiintynyt olosuhteisiin nähden yllättävänkin pirteästi. Klopp on myös peluuttanut tauon jälkeisissä otteluissa koko ajan lähes parasta mahdollista kokoonpanoa, joten voitanee todeta että Liverpool haluaa viedä kauden kunnialla päätökseen.

Arsenal on tänään vaikeassa tilanteessa, sillä ”Tykkimiehelle” kelpaa vain voitto. Liverpool pelaa vain kunniasta, mutta täytyy muistaa, että Liverpool on hävinnyt Arsenalille edellisen kerran viisi vuotta sitten.

Ottelun lähtökohdat huomioiden, Liverpool X2 + yli 2,5 maalia yhdistelmävedolle tarjottu 2,05 kerroin kelpaa mukaan keskiviikon peleihin.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!