Valioliiga-vihjeet 12.07: Tottenham – Arsenal | Klo 18:30

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet

Sunnuntain Valioliiga-vihjeet tulevat Tottenhamin ja Arsenalin välisestä ottelusta. Huippuottelu potkaistaan käyntiin Lontoossa klo 18:30.

Valioliiga-vihjeet 12.07.

Tottenham – Arsenal

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,96)

Tottenham ja Arsenal iskevät tänään yhteen Lontoon paikalliskamppailussa. Ottelussa pelataan varsin isoista panoksista, sillä molemmat joukkueet taistelevat Europeleihin oikeuttavista sijoituksista. Tällä hetkellä molemmat joukkueet ovat jäämässä rannalle edellä mainituista otteluista, joten Spurs ja Arsenal tarvitsisivat sunnuntain ottelusta ehdottomasti kolme pistettä.

Coolbetin ilmaisvetokarkelot – tienaa ilmaisvetoja voittajajoukkueen maaleilla!

Mainos alkaa

Spursin esitykset ovat ailahdelleet viime viikkoina. Sheffieldille kärsitty 3-1 tappio oli Spursilta heikko esitys, mutta seuraavassa ottelussa Jose Mourinhon miehistö kasasi rivinsä ja nappasi arvokkaan 1-0 voiton Evertonista. Edellisen ottelun esitys oli jälleen varsin heikko, kun Spurs jäi 0-0 tasapeliin Bournemouthin kanssa aneemisen esityksen päätteeksi.

Mikel Artetan luotsaama Arsenal on puolestaan ryhdistäytynyt kankean alun jälkeen. Arsenal on voittanut neljä, viidestä edellisestä ottelustaan ja on noussut taistelemaan Eurooppa-Liigaan oikeuttavista sijoituksista.

Lontoossa pelataan isoista pisteistä

Sunnuntain ottelussa pelataan todella isoista pisteistä eikä kummallakaan joukkueella ole varaa hävitä tätä ottelua. Myöskään tasapeli ei välttämättä kelpaa, sillä Europeleihin oikeuttaviin sijoituksiin on vielä matkaa.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat hyvin tasaiset. Spurs pystyy parhaimmillaan horjuttamaan Valioliigan kärkijoukkueita, mutta jo ylempänä mainittu ailahtelevaisuus aiheuttaa suuria kysymysmerkkejä joukkueen ympärille.

Arsenal on ollut totutun vahva hyökkäyspäässä. Mikel Arteta on saanut Arsenalin puolustuspeliin jämäkkyyttä, mutta henkilökohtaisista virheistä ei olla päästy vieläkään eroon. Nämä virheet ovat maksaneet Arsenalille paljon pisteitä tällä kaudella.

Lontoon paikalliskamppailut ovat olleet viime kausina lähes poikkeuksetta varsin vauhdikkaita ja viihdyttäviä otteluita. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 2-2 tulokseen ja uskon samankaltaiseen tulokseen myöskin tänään.

Ottelun lähtökohdat huomioiden, Coolbetin yli 2,5 maalille tarjoama 1,96 kerroin kelpaa mukaan sunnuntain peleihin.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!