Valioliiga-vihjeet 12.01: Brighton haastaa kotikentällään Liverpoolin!

Valioliiga-vihjeet 12.01: Brighton haastaa kotikentällään Liverpoolin!

Lauantain Valioliiga-vihjeet suuntaavat tänään Amex Stadiumille, jossa Brighton lähtee haastamaan sarjan kärkipaikalla majailevaa Liverpoolia.

Valioliiga-vihjeet 12.01.

Brighton – Liverpool

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2,15)

Amex Stadiumilla nähdään tänään mielenkiintoinen kamppailu, kun Brighton lähtee haastamaan Liverpoolia. Brighton on napannut kolmesta edellisestä Valioliiga-ottelustaan mukavat viisi pistettä. Kun tähän lisätään vielä komea 1-3 Cup-voitto, niin voitanee sanoa, että Chris Hughtonin miehistö on ollut hyvässä iskussa viime viikkoina.

Brighton on kerännyt tämän kauden kymmenestä kotiottelustaan 18 pistettä. Kun vieraspeleistä kerättyjen pisteiden saldo on vain kahdeksan, niin on helppo huomata, että Brighton on kerännyt suurimman osan pisteistään Amex Stadiumilla. Brightonin hyvistä kotiesityksistä kertoo myös se, että joukkue on onnistunut tekemään vähintään yhden maalin tämän kauden jokaisessa Valioliigan kotiotteluissa.

Brightonin kokoonpanosta puuttuvat tänään varmuudella Matt RyanAlireza JahanbakhshJose Izquierdo sekä Brassipakki Bernardo.

Vierasjoukkue Liverpool on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Ensin Pool hävisi Valioliigan kärkikamppailun Man Citylle ja heti perään Wolves pudotti Liverpoolin ulos FA Cupista. FA Cupin ottelusta ei kuitenkaan kannata vetää kovinkaan suuria johtopäätöksiä, sillä Jurgen Klopp kierrätti kokoonpanoaan rajusti.

Liverpoolin kokoonpanosta puuttuu tänäänkin useita pelaajia. Ainakin Joe Gomez, Dejan Lovren, Joe Matip sekä Adam Lallana ovat varmuudella sivussa tämän päivän ottelusta. Jordan Hendersonin pelaaminen on puolestaan epävarmaa.

Yllä mainituista poissaolijoista on helppo huomata, että Liverpoolin puolustuslinjassa on karmea määrä poissaoloja. Etenkin Liverpoolin toppari-osasto on tällä hetkellä todella kapea, sillä Virgil Van Dijk on käytännössä ainoa pelikunnossa oleva toppari. Oma veikkaukseni on, että Fabinho nähdään tänään topparin tontilla yhdessä Van Dijkin kanssa.

Liverpool on tämän ottelun jättisuosikki, mutta Brightonin kotietua sekä Liverpoolin poissaoloja ei kuitenkaan kannata aliarvioida. Molemmat joukkueet tekevät maalin -vedolle tarjottu Coolbetin 2,15 kerroin on sen verran hyvä tarjous, että se on pakko napata mukaan lauantain peleihin.

Muut Valioliiga-valinnat:

Crystal Palace – Watford yli 2,5 maalia (2,00)

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut