Valioliiga-vihjeet 09.02: Ennakkosuosikit pitävät pintansa!

Valioliiga-vihjeet 09.02: Ennakkosuosikit pitävät pintansa!

Valioliigassa pelataan tänään seitsemän ottelun kierros. Lauantain Valioliiga-vihjeet tulevat tällä kertaa kahdesta, klo 17:00 alkavasta ottelusta.

Valioliiga-vihjeet 09.02.

Southampton – Cardiff

Valinta: Southampton (1,80) @Coolbet

Southampton kohtaa tänään kotikentällään Cardiffin. Ottelun panokset ovat korkealla, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä kovassa putoamiskamppailussa.

Southampton on parantanut menoaan Itävaltalaisen Ralph Hasenhüttlin alaisuudessa, kuten Pelipaikoilla-podcastissakin ehdittiin aiemmin mainita. Southampton ei ole hävinnyt tämän vuoden puolella vielä ainuttakaan Valioliiga-ottelua, joten suunta on oikea.

Southamptonin puolustuspeli on parantunut merkittävästi Hasenhüttlin saapumisen jälkeen. Linjojen välit ovat tiiviit ja vastustajan hyökkääjät eivät enää juoksentele vapaana puolustuslinjan edessä. Southampton on myös luopunut usein pallonhallinnasta ja pyrkinyt iskemään riistojen jälkeen terävästi vastaan. Tämä taktiikka on toiminut toistaiseksi varsin hyvin, joten en usko että Soton lähtee muuttamaan systeemiään tähänkään otteluun.

Yksittäisistä pelaajista täytyy nostaa esille Nathan Redmond, joka on syttynyt liekkeihin Hasenhüttlin alaisuudessa. Redmond on iskenyt viidessä edellisessä ottelussaan peräti neljä maalia. Myös keskikenttämies James Ward-Prowse on esiintynyt loistavasti viime aikoina.

Sotonin kokoonpanosta puuttuu tänään varmuudella Danny Ings sekä Mario Lemina. Etenkin Ingsin poissaolo on pieni miinus Sotonin hyökkäyspelille. Sotonin kokoonpanossa on myös hyviä uutisia, kun Pierre-Emile Højbjerg sekä Maya Yoshida ovat jälleen käytettävissä.

Vierasjoukkue Cardiff nappasi edellisellä Valioliiga-kierroksella hienon 2-0 kotivoiton Bournemouthista. Voitto nosti Neil Warnockin miehistön 22 pisteeseen, joten pisteet tulivat varsin hyvään saumaan. Tänään, Cardiff pelaa jälleen ”kuuden pisteen ottelun”, mutta vieraspelien tulokset eivät ole olleet kovinkaan vakuuttavia.

Cardiff on sarjan toiseksi heikoin vierasjoukkue. Cardiff on napannut 12 reissupelistään vain viisi pistettä. Vierasotteluiden maaliero näyttää tällä hetkellä lukemaa 7-23, joten voitanee todeta että Cardiff on ollut erittäin suurissa vaikeuksissa vieraskentillä.

Southamptonin vahvat esitykset, puolustuspelin tiiveys sekä Cardiffin heikot vierasesitykset huomioiden, Southamptonin kotivoitto kelpaa loistavasti mukaan lauantain peleihin. Coolbet tarjoaa Sotonin voitolle tällä hetkellä 1,80 kerrointa.

Huddersfield – Arsenal

Valinta: Arsenal (1,71) @Coolbet

Huddersfield haastaa kotikentällään Arsenalin. Huddsin tilanne vaikuttaa tällä hetkellä varsin heikolta, sillä joukkue on napannut 12 edellisestä Valioliiga-ottelustaan tasan yhden pisteen. Heikot esitykset ovat johtaneet siihen, että Hudds on jo 13 pisteen päässä viimeisestä ”säilyjän paikasta”. Hudds hävisi edellisellä Valioliiga-kierroksella Chelsealle peräti 5-0. Huolestuttavinta tuloksessa oli Huddsin kannalta se, että lukemat olivat täysin ansaitut.

Vierasjoukkue Arsenal hävisi edellisen ottelunsa Citylle 3-1. Arsenal pysyi pelissä mukana avausjakson ajan, mutta toinen puoliaika oli todellista Man Cityn näytöstä. Arsenal tarvitsee tämän päivän ottelusta ehdottomasti täydet kolme pistettä, jotta Mestarien liiga -pelit eivät karkaa käsistä.

Arsenalin vierasesitykset ovat olleet heikkoja. Arsenal on voittanut Valioliigassa vieraskentällä viimeksi viime vuoden marraskuussa, joten voitottomien vieraspelien putki on jo kuuden ottelun mittainen. Tänään, Arsenalilla on kuitenkin loistava mahdollisuus parannella heikkoa vierastilastoa alavireisen Huddersfieldin kustannuksella.

Huddersfield nauttii tänään kotiedusta, mutta on syytä huomioida että Hudds on hävinnyt kuusi edellistä kotiotteluaan. Arsenal on ollut heikko vierasjoukkue, mutta tänään ”Tykkimiehet” palaavat voittokantaan myös vieraskentällä. Lauantain toiset Valioliiga-vihjeet napataan Arsenalin voitolle tarjotusta 1,71 kertoimesta!

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut