Valioliiga-vihjeet 07.12: Watfordin vaikeudet jatkuvat lauantaina

Vetovihjeet bundesliiga

Lauantain Valioliiga-vihjeet tulevat Watfordin ja Crystal Palacen välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 17:00.

Valioliiga-vihjeet 07.12.

Watford – Crystal Palace

Valinta: Crystal Palace, tasapeli ei vetoa (2,10)

Watfordin peli oli esillä myös tämän viikon aiemmissa vihjeissä. Keskiviikon vihjeessä ennakoitiin vähämaalista kamppailua ja ajatukset osuivat tällä kertaa oikeaan. Tänään Watford kohtaa kotikentällään hyvässä iskussa olevan Crystal Palacen.

Hayden Mullinsin ja Graham Stackin ensimmäinen ottelu Watfordin peräsimessä päättyi 2-0 tappioon. Puolustuspeliin oli satsattu ja paketti pysyikin hieman paremmin kasassa kuin aiemmissa otteluissa. Hyökkäyspeli oli puolestaan olematonta, sillä Watfordille ei merkattu yhtäkään laukausta kohti Leicesterin maalia.

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Crystal Palace pelaa jälleen kerran hienoa kautta Roy Hodgsonin johdolla. Palace on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemännellä sijalla 15 pelatun ottelun jälkeen. Palace on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja pitänyt näissä otteluissa maalinsa puhtaana.

Watfordin vaikeudet saavat jatkoa

Watford on asetettu kertoimissa tämän ottelun ennakkosuosikiksi kotiedun siivittämänä. Crystal Palacella on tänään pahoja poissaoloja puolustuslinjassa kun Mamadou Sakho, Joel Ward sekä Patrick van Aanholt ovat tästä ottelusta sivussa.

Yllä mainituista seikoista huolimatta, panokset siirretään tänään Crystal Palacelle. Watfordin hyökkäyspeli on täysin jäässä, joten tiiviisti puolustava Crystal Palace tulee olemaan kotijoukkueelle todella haastava vastustaja. Ottelun yllä leijailee varsin suuri tasapelin mahdollisuus, joten turvaudumme tänään tasapeli ei vetoa -valintaan.

Coolbet tarjoaa Crystal Palace ”dnb”-vedolle mukavan 2,10 kertoimen ja me iskemme siihen kiinni. ”Tasapeli ei vetoa” -valinta tuo panokset takaisin, mikäli ottelu päättyy tasapeliin. Onnea lauantain vetoihin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!