Valioliiga-vihjeet 01.02: Selhurst Parkilla nähdään maaleja!

Valioliiga-vihjeet 01.02: Selhurst Parkilla nähdään maaleja!

Lauantain Valioliiga-vihjeet tulevat Crystal Palacen ja Sheffield Unitedin välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin Selhurst Parkilla klo 17:00.

Valioliiga-vihjeet 01.02.

Crystal Palace – Sheffield United

Valinta: Yli 2 maalia (2,00)

Crystal Palace ja Sheffield kohtaavat tänään Selhurst Parkilla. Vierasjoukkue Sheffield on kertoimien perusteella jopa ottelun ennakkosuosikki, mutta todellisuudessa odotettavissa on erittäin tasainen ottelu.

Kotijoukkue Palace on Valioliigassa tällä hetkellä sijalla 11, joten voitanee todeta että Palacen kausi on sujunut tähän mennessä todella hienosti. Vaikka Palacen sijoitus on tällä hetkellä loistava niin on hyvä huomioida, että Roy Hodgsonin miehistö on voittanut edellisen kerran viime vuoden joulukuussa. Palace on pelannut viidessä edellisessä ottelussaan peräti neljä tasapeliä, joten voitot ovat kiertäneet Palacea viime kuukausien aikana.

Palacen kokoonpanosta puuttuu tänäänkin runsaasti pelaajia. Suurin kato iskee puolustuslinjaan, sillä Mamadou Sakho, Patrick van Aanholt sekä Jeffrey Schlupp ovat sivussa tämän päivän ottelusta. Palacen kokoonpanossa on myös hyviä uutisia, kun joukkueen kapteeni Luka Milivojevic palaa tänään kehiin pelikieltonsa jälkeen.

Vierasjoukkue Sheffield on ehdottomasti tämän kauden suurin sensaatio. Chris Wilderin ryhmä on tällä hetkellä Valioliigassa peräti kahdeksannella sijalla, vain yhden pisteen päässä viidentenä olevasta Manchester Unitedista.

Sheffield on kuntopuntarin häntäpäässä Crystal Palacen tavoin, mutta siihen on selkeä syy. Sheffield on nimittäin kohdannut viidessä edellisessä Valioliiga-ottelussaan Arsenalin, Liverpoolin sekä Manchester Cityn.

Vähämaalinen ottelu luvassa?

Ottelu on ennakoitu varsin vähämaaliseksi, mutta me olemme tästä hieman eri mieltä, vaikka joukkueiden maalikeskiarvot ovatkin varsin alhaiset. Palacen edellinen nollapeli on lähes kahden kuukauden takaa, eivätkä puolustuslinjan poissaolot tuo ainakaan helpotusta tähän asiaan.

Sheffield on puolestaan jäänyt vain kolmesti ilman maalia tämän kauden vierasotteluissa. Sheffield on esiintynyt muutoinkin hyvin vieraskentillä ja siitä hyvänä todisteena toimii fakta, joka kertoo meille että Sheffield on kerännyt kotikentällään vain pisteen enemmän vieraspeleihin verrattuna.

Coolbet tarjoaa yli 2 maalia -vedolle varsin mukavan 2,00 kertoimen ja me tartumme siihen kiinni. Kolme maalia tuo vedon kotiin, kun puolestaan kahdella maalilla saadaan vielä rahat takaisin.

Muut Valioliiga-vihjeet:

Newcastle – Norwich yli 2,5 maalia (2,12)

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut