Valioliiga-vihje 12.09: West Ham – Newcastle | klo 22:00

valioliiga-vihje vetovihjeet

Valioliigakausi 2020-2021 pyörähti tänään käyntiin kolmella ottelulla. Tämän kauden ensimmäinen Valioliiga-vihje napataan West Hamin ja Newcastlen välisestä ottelusta.

West Ham – Newcastle

West Ham ja Newcastle iskevät yhteen klo 22:00 alkavassa ottelussa. Kotijoukkue West Ham sijoittui viime kaudella Valioliigassa sijalle 16. West Ham taisteli sarjapaikastaan aivan viimeisille kierroksille saakka, mutta lopulta joukkue säilyi sarjassa yhden pisteen turvin.

West Ham lähtee uuteen kauteen David Moyesin komennossa. West Hamin materiaalin pitäisi riittää tälläkin kaudella keskikastin sijoitukseen, mutta joukkue on alisuorittanut jo niin monta kautta, että Moyes ei ole välttämättä oikea mies kurssin kääntämiseen.

Valioliiga-kisa – voita lempijoukkueesi pelipaita!

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Newcastlen piti olla varma putoaja viime kaudella, mutta lopulta Newcastle säilytti sarjapaikkansa selvästi. Newcastlen pisteodottama oli koko sarjan heikoin, joka kertoo omaa kieltään ylisuorittamisesta. Steve Brucen ryhmä uhmasi todennäköisyyksiä koko kauden ajan ja tuloksena oli lopulta 13 sija. Brucen taktiikkavihkosta ei tule löytymään tälle kaudelle kovin mullistavia muutoksia, joten Newcastle on helppo ennakoida putoamiskamppailuun tälläkin kaudella.

West Ham lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta. West Ham pitänee ottelussa enemmän palloa kun Newcastle pyrkii puolestaan iskemän terävästi vastaan laitojen kautta. Molempien joukkueiden hyökkäyspelissä on ongelmia eikä kauden avausottelussa tulla näkemään ilotulitusta. Uskomme vähämaaliseen kamppailuun, joten kauden ensimmäinen Valioliiga-vihje on alle 2,5 maalia mukavalla 1,96 kertoimella.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!