Valioliiga-vihje: Norwich ja Newcastle tarjoilevat maaleja

Valioliiga-vihje: Norwich ja Newcastle tarjoilevat maaleja

Lauantain Valioliiga-vihje tulee Norwichin ja Newcastlen välisestä ottelusta. Molemmat joukkueet metsästävät tänään kauden ensimmäisiä pisteitä tappiollisen avauskierroksen jälkeen.

Valioliiga-vihje 17.8.

Norwich – Newcastle

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,05)

Norwich kärsi kauden ensimmäisessä ottelussaan 4-1 tappion Liverpoolille. Tappiosta huolimatta, Norwichin esityksestä jäi positiivinen kuva. Norwichin ainoan maalin iski Teemu Pukki, joka pelasi loistavasti uransa ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa.

Norwichin hyökkäyspeli toimi Liverpoolia vastaan yllättävänkin hyvin ja joukkue sai luotua useamman vaarallisen maalipaikan Liverpoolin maalille. Norwichin suurin ongelma oli odotetusti puolustuspäässä. Neljä päästettyä maalia on aivan liikaa ja Daniel Farken onkin löydettävä nopea ratkaisu puolustuspään ongelmiin. Tilannetta ei helpota Christop Zimmermannin sekä Timm Klosen poissaolot.

Coolbet League – täysin ilmainen veikkauskisa!

Vierasjoukkue Newcastle hävisi kotikentällään Arsenalille 0-1. Ottelu oli loppujen lopuksi varsin puuduttava eikä maalipaikoilla juhlittu. Newcastlen puolustuspeli vaikutti olevan jollain tavalla järjestyksessä, mutta hyökkäyspeli oli varsin mielikuvituksetonta.

Carrow Roadilla nähdään maaleja

Norwich lähtee tämän lauantain Valioliiga-otteluun ennakkosuoskin asemasta kotietunsa turvin. Norwichin hyökkäyspeli vakuutti avauskierroksella, mutta puolustuspään ongelmat aiheuttavat kysymysmerkkejä ottelun alla.

Newcastle ei esittänyt avauskierroksella oikeastaan mitään ihmeellistä, mutta on kuitenkin huomioitava, että tänään vastassa on heikompi joukkue kuin Arsenal.

Norwich onnistunee tänään maalinteossa, mutta toisaalta kotijoukkueen nollapeliin on hieman vaikea uskoa. Coolbetin yli 2,5 maalille tarjottu 2,05 kerroin vaikuttaa sen verran hyvältä tarjoukselta, että se on syytä napata mukaan lauantain peleihin.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut