Valioliiga-vihje 08.03: Manchesterin derby kruunaa viikonlopun

Valioliiga-vihje 08.03: Manchesterin derby kruunaa viikonlopun

Sunnuntain Valioliiga-vihje napataan jännittävästä Manchesterin derbystä. Sunnuntain Valioliiga-kierroksen päättävä ottelu potkaistaan käyntiin Old Traffordilla klo 18:30.

Valioliiga-vihje 08.03.

Manchester United – Manchester City

Valinta: X2 + molemmat joukkueet tekevät maalin (2,00)

Valinta: Raheem Sterling, maalisyöttö (5,00)

Manchesterin herruudesta taistellaan tänään neljättä kertaa tällä kaudella. Man City on hallinnut derbyjä viime kausien aikana, mutta tällä kaudella Man Utd on onnistunut nappaamaan kuitenkin kaksi voittoa derbypeleistä.

Kotijoukkue Man Utd taistelee vielä tosissaan Mestarien liiga -paikoista, sillä joukkue on vain kolmen pisteen päässä neljäntenä olevasta Chelseasta. UCL-paikka tulee olemaan kuitenkin todella kovan työn takana, sillä myös Arsenal, Tottenham, Wolves sekä tämän kauden yllättäjä Sheffield taistelevat samoista sijoituksista.

Vierasjoukkue Manchester Cityn loppukauden suurimmat tavoitteet ovat Mestarien liigassa, sillä Valioliigan mestaruus on karannut jo käsistä. Pep Guardiolan miehistö haluaa kuitenkin säilyttää toisen sijansa Valioliigassa, joten myös Cityllä riittää vielä pelattavaa loppukauden peleissä.

Molempien joukkueiden kokoonpanoista saattaa puuttua tänään isoja nimiä. Kotijoukkue United pelaa tänäänkin ilman Paul Pogbaa sekä Marcus Rashfordia. Ole Gunnar Solskjaerin miehistön suurin huolenaihe on kuitenkin puolustuslinjassa, sillä Harry Maguiren sekä Aaron Wan-Bissakan pelaaminen on epävarmaa. Myös Daniel Jamesin pelikunto on arvoitus.

Manchester City menetti taannoin toppari Aymeric Laporten jälleen sairastuvalle, joten mies on tästä derbystä sivussa. Cityn suurin takaisku on kuitenkin keskikentällä, mikäli Kevin De Bruyne ei kykene pelaamaan tänään. On helppo ennakoida, että De Bruynea ei laiteta tänään kentälle, mikäli mies ei ole täydessä pelikunnossa, sillä tärkeään Mestarien liiga -otteluun on vain yhdeksän päivää aikaa.

City suosikkina sunnuntain derbyyn

Vierasjoukkue Man City lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta, vaikka ottelu pelataankin Old Traffordilla. Molemmilla joukkueilla on poissaoloja, kuten jo ylempänä mainittiin, mutta Harry Maguiren mahdollinen poissaolo aiheuttaa todella ison loven Unitedin alakertaan.

Cityn suosikin asema on selvä, mutta on syytä muistaa, että derbypelit poikkeavat ”normaaleista” peleistä. Manchester Unitedilla on tänään saumat jopa voittoon, mutta se vaatii täydellistä hipovaa esitystä.

Uskomme Unitedin maaliin, mutta se ei todennäköisesti riitä ottelun voittamiseen. Man City X2 + btts -veto vaikuttaa tähän otteluun varsin hyvältä valinnalta ja se otetaankin mukaan sunnuntain peleihin kelvollisella 2,00 kertoimella. Lähdemme hakemaan ottelusta myös hieman isompaa kerrointa Raheem Sterlingin maalisyötöstä. Sterlingin maalisyötölle on tarjolla varsin mukava 5,00 kerroin.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut