Valioliiga-vihje: Manchester United – Tottenham | Klo 18:30

valioliiga-vihje vetovihjeet

Valioliigan neljäs ottelukierros tarjoilee sunnuntaina peräti kuusi ottelua. Sunnuntain Valioliiga-vihje napataan Manchester Unitedin sekä Tottenhamin välisestä huippuottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin Old Traffordilla klo 18:30.

Valioliiga-vihje 04.10.

Manchester United – Tottenham Hotspur

Sunnuntain isoin ottelu nähdään Old Traffordilla kun Manchester United kohtaa kotinurmellaan Tottenhamin. Man Utd lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta, mutta alkukauden esitykset huomioon ottaen, Spursilla on hyvä mahdollisuus napata vieraspisteitä tämän päivän ottelusta.

Man Utd:n kausi alkoi tylyllä 1-3 kotitappiolla, kun Crystal Palace haki täyden pistepotin Old Traffordilta. Kauden toinen Valioliiga-ottelu oli niin ikään lähellä katastrofia, mutta lopulta Man Utd onnistui nappaamaan kolme pistettä VAR-sekoilun päätteeksi.

Myös vierasjoukkue Spursin kausi alkoi tappiolla. Tappion jälkeen, Spurs on napannut voiton ja tasapelin. Edellisellä kierroksella pelattu 1-1 tasapeli oli eräänlainen oikeusmurha, sillä Spurs dominoi ottelua.

Mainos alkaa

Kumpikaan joukkue ei ole vakuuttanut kauden ensimmäisissä otteluissa. Sunnuntaina pelataan isoista pisteistä, joten ottelun asetelmat ovat siinä mielessä hyvinkin jännittävät.

Mourinhon Spurs luottanee tänäänkin teräviin vastaiskuihin. Nopeat vastaiskut tuovat mukanaan kulmapotkuja, joita me lähdemme metsästämään tämän sunnuntain ottelusta. Sunnuntain Valioliiga-vihje on näin ollen Spurs yli 4,5 kulmapotkua varsin mukavalla 2,27 kertoimella.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!