Valioliiga-vihje: Leicester haastaa Man Cityn Valioliigan kärkikamppailussa

Valioliiga-vihje: Leicester haastaa Man Cityn Valioliigan kärkikamppailussa

Päivän ensimmäinen Valioliiga-vihje napattiin hienosti kiinni kun Chelsea voitti Tottenhamin kotikentällään 2-1. Päivän seuraava valinta tulee Leicesterin ja Manchester Cityn välisestä ottelusta.

Valioliiga-vihje 22.02.

Leicester – Manchester City

Valinta: Leicester yli 1,5 varoitusta (2,10)

Leicester ja Manchester City iskevät yhteen Valioliigan kärkikamppailussa. Lauantain huippuottelu on huomioitu myös Coolbetilla, sillä ottelu on nostettu ”päivän peliksi”. Päivän peliksi valikoidussa kohteessa tarjotaan mm. laskennallista sadan prosentin palautusta 1×2-vetoihin.

Kotijoukkue Leicester pelasi toisen perättäisen tasapelin edellisellä Valioliiga-kierroksella, kun joukkue tasasi pisteet Wolvesin kanssa. Wolves onnistui kertaalleen maalinteossa, mutta osuma hylättiin VAR-tarkistuksen päätteeksi.

Vierasjoukkue Manchester City palasi voittokantaan tappiollisen Spurs-ottelun jälkeen, kun joukkue kaatoi kotikentällään West Hamin. City voitti ottelun 2-0, mutta lukemat olisivat voineet olla huomattavasti suuremmat, sillä ottelu oli täydellistä Cityn näytöstä alusta loppuun asti.

Pystyykö Leicester haastamaan Cityn kotikentällään?

Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Cityn selvään 3-1 kotivoittoon. Man City lähtee tähänkin otteluun selvänä suosikkina vieraspelistä huolimatta. Cityn suurehkon suosikin aseman huomaa helposti myös kertoimista, sillä Leicesterin kotivoiton kerroin on tällä hetkellä peräti 5,55. Leicesterin kotietu tasaa ottelun asetelmia, mutta tämän hetken vireystilan perusteella, Leicesterin iltapuhteesta on tulossa erittäin haastava.

Meidän valintamme suuntaa tällä kertaa Leicesterin varoituksiin, vaikka joukkue onkin ottanut tällä kaudella varsin vähän varoituksia. On kuitenkin syytä huomioida, että lauantai-illan kärkikamppailussa on kovat panokset ja se tulee varmasti näkymään viheriöllä.

Molempien joukkueiden leiristä löytyy muutamia varoitusherkkiä pelaajia, joten Leicesterin yli 1,5 varoitukselle tarjottu 2,10 kerroin vaikuttaa ottelun lähtökohdat huomioiden sen verran hyvältä tarjoukselta, että siihen on syytä tarttua.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut