Valioliiga-vihje: Kovakuntoisten joukkueiden kohtaaminen Emiratesilla

Valioliiga-vihje: Kovakuntoisten joukkueiden kohtaaminen Emiratesilla

Sunnuntain Valioliiga-vihje poimitaan tällä kertaa Arsenalin ja Evertonin välisestä kohtaamisesta. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 18:30.

Valioliiga-vihje 23.02.

Arsenal – Everton

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2,5 maalia (2,00)

Emiratesilla nähdään tänään kahden tuoreen managerin kohtaaminen, kun Arsenal ja Everton iskevät yhteen sunnuntain Valioliiga-kierroksen päättävässä ottelussa. Arsenal lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Carlo Ancelottin luotsaamaa Evertonia ei kannata aliarvioida, sillä joukkue on tällä hetkellä varsin hyvässä iskussa.

Arsenal on ryhdistäytynyt Mikel Artetan alaisuudessa. Ehkäpä suurin muutos on tapahtunut joukkueen puolustuspelissä. Arsenalin puolustuspään sekoilut ovat vähentyneet ja joukkueena puolustaminen on saatu aivan uudelle tasolle Unai Emeryn aikakauteen verrattuna.

Arsenal on pelannut myös tuloksellisesti kohtuullisen hyvin, sillä joukkueen edellinen tappio löytyy viime vuoden puolelta. Pisteitä voisi olla kuitenkin huomattavasti enemmän, sillä Arsenal on pelannut peräti neljä tasapeliä viidessä edellisessä Valioliiga-ottelussa.

Myös vierasjoukkue Evertonin kurssi on kääntynyt uuden valmentajan alaisuudessa. Hyvät otteet ovat nostaneet Evertonin jo neljän pisteen päähän Eurooppa-liiga -paikasta. Everton on tällä hetkellä Valioliigan kuntopuntarin kolmannella sijalla, kun viidestä edellisestä pelistä on kerätty komeat yksitoista pistettä.

Arsenal ja Everton tarjoavat viihdyttävän ottelun

Vaikka Arsenal on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana kolmessa edellisessä ottelussa niin Mustafi-Luiz topparipari herättää edelleen pientä epävarmuutta. Arsenal on jäänyt ilman maalia vain kertaalleen seitsemässä edellisessä ottelussaan, joten on hyvin todennäköistä, että verkko heiluu myös tämän sunnuntain ottelussa Arsenalin toimesta.

Evertonin kolmessa edellisessä ottelussa on puolestaan tehtailtu vähintään neljä maalia. Everton on iskenyt edellä mainituissa otteluissa peräti kahdeksan maalia, joten tehot ovat alkaneet löytymään juuri oikealla hetkellä.

Sunnuntain otteluun on helppo ennakoida paljon maaleja, joten molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2,5 maalia veto otetaan mukaan sunnuntain vetolapuille mukavalla 2,00 kertoimella.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut