Valioliiga-vihje 31.08: Watford vierailee Newcastlessa

Valioliiga-vihje 31.08: Watford vierailee Newcastlessa

Lauantain Valioliiga-vihje poimitaan Newcastlen ja Watfordin välisestä ottelusta. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 17:00.

Newcastle – Watford

Valinta: Watford (2,80)

Tässä ottelussa kohtaa kaksi heikosti kauden aloittanutta joukkuetta. Newcastle on sarjassa sijalla 19, kun Watford on koko Valioliigan viimeisellä sijalla kolmen ottelukierrosen jälkeen.

Newcastle nappasi edellisellä Valioliiga-kierroksella todellisen yllätysvoiton, kun joukkue kaatoi vieraskentällä Tottenhamin 0-1. Paluu arkeen tapahtui kuitenkin nopeasti, sillä Newcastle hävisi viikolla Englannin Cupissa Leicesterille.

Vierasjoukkue Watford on ollut alkukauden suurimpia pettymyksiä. Javi Grarcian ryhmä on hävinnyt kaikki kolme Valioliiga-otteluaan ailahtelevien esityksien päätteeksi. Watfordin suurin ongelma on ollut kenttätasapainon säilyttämisessä. Ajoittaiset nukahdukset ovat maksaneet paljon ja Watfordille on tehty kolmessa pelissä seitsemän maalia.

Watford otti kuluneella viikolla tämän kauden ensimmäisen voittonsa, kun joukkue kaatoi Coventryn 3-0 Englannin Cupissa. Tämä voitto avasi varmasti muutamia pahoja lukkoja, vaikka vastus olikin varsin köykäinen.

Newcastlella lukuisia poissaoloja

Kotijoukkue Newcastlella on tänään mahdollisesti useita poissaolijoita. Matt Ritchie sekä Allan Saint-Maximin ovat varmasti sivussa tämän päivän ottelussa. Tämän lisäksi, Joelintonin, Almironin, Krafthin, Willemsin sekä Lascellesin pelaaminen on epävarmaa.

Osa edellä mainituista herroista nähtänee tänään kentällä, mutta epävarmuustekijöitä on todella paljon eikä Steve Brucen joukkueen iltapuhde tule olemaan helppo.

Watfordilla on ollut ongelmia kenttätasapainon kanssa, kuten jo aiemmin mainittiin, mutta tänään Watfordilla on hyvä sauma pisteisiin, sillä Newcastlen hyökkäyspeli on ollut koko kauden ajan todella aneemista.

Watford on avannut kautensa heikosti, mutta materiaalietu on Watfordin puolella, vaikka Newcastle pelaisi parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Vierasjoukkueelle tarjottu 2,80 kerroin onkin lauantain ensmmäinen Valioliiga-vihje.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut