Valioliiga-vihje 29.02: Sotonin johdolla kohti karkauspäivän karkeloita!

Valioliiga-vihje 29.02: Sotonin johdolla kohti karkauspäivän karkeloita!

Karkauspäivän Valioliiga-vihje tulee sarjapaikastaan taistelevan West Hamin ja Southamptonin välisestä ottelusta. Ottelu käynnistyy klo 17:00.

Valioliiga-vihje 29.02.

West Ham – Southampton

Valinta: Southampton yli 1,5 maalia (2,11)

Kauden suurimpiin alisuorittajiin lukeutuva West Ham on ajautunut jo putoamiskamppailuun. Joukkueen ”uusi” valmentaja David Moyes ei ole saanut joukkueensa kurssia käännettyä ja mikä pahinta, West Hamin peliesitykset eivät herätä lupauksia paremmasta huomisesta.

West Ham kärsi edellisellä ottelukierroksella 3-2 tappion Liverpoolille. West Ham oli pitkään jopa voitossa kiinni, mutta puolustuspään virheet käänsivät ottelun kotijoukkueelle. Anfieldilla kärsitty tappio kasvatti West Hamin voitottomien otteluiden putken jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

Vierasjoukkue Southampton katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa edellisellä Valioliiga-kierroksella, kun joukkue nappasi selvän 2-0 kotivoiton Aston Villasta. Southamptonin heikot alkukauden esitykset ovat hiljalleen unohtumassa, sillä Sotonin piste-ero putoamisviivaan on jo kymmenen pistettä.

Jatkuuko West Hamin alamäki?

Southampton lähtee lauantain otteluun ennakkosuosikin asemasta, vaikka West Ham nautiskelee kotiedusta. Kotiedun arvoa ei kuitenkaan kannata liioitella tässä kamppailussa, sillä West Ham on koko Valioliigan heikoin kotijoukkue.

Southampton lukeutuu puolestaan jopa hieman yllättäen sarjan parhaimpien vierasjoukkueiden joukkoon. Soton on kerännyt 13 reissupelistään mukavat 20 pistettä. Myös viime viikkojen reissupelit ovat tuoneet kovia tuloksia, sillä Soton on napannut viidestä edellisestä reissupelistään peräti neljä voittoa.

West Hamin ja Southamptonin kuntokäyrät osoittavat täysin eri suuntiin, eikä West Hamiin ole luottoa edes kotikentällä. Southamptonin suoralle voitolle tarjottu 2,62 kerroin on varsin kova, mutta me tyydymme tällä kertaa hieman pienempään kertoimeen ja nappaamme vetolapulle Southamptonin yli 1,5 maalia 2,11 kertoimella.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut