Valioliiga-vihje 27.09: West Ham – Wolves | klo 21:00

UCL-vihjeet vetovihjeet valioliiga-vihje futis-vihjeet

Sunnuntain Valioliiga-vihje poimitaan klo 21 alkavasta West Hamin ja Wolverhamptonin välisestä ottelusta.

West Ham ja Wolves iskevät yhteen tämän viikon viimeisessä Valioliiga-ottelussa. West Ham on aloittanut Valioliiga-kautensa kahdella tappiolla. Vierasjoukkue Wolvesin startti on ollut hieman parempi, sillä joukkue on onnistunut keräämään kolme pistettä kahdesta ensimmäisestä ottelusta.

West Ham hävisi edellisellä kierroksella Arsenalille 2-1. West Ham esiintyi ottelussa huomattavasti paremmin kuin kauden avauksessa ja rehellisyyden nimissä on sanottava, että joukkue olisi ansainnut ottelusta vähintään pisteen.

West Hamin kokoonpanossa on tänään ainakin kaksi poissaolijaa kun joukkueen luottotoppari Issa Diop sekä Josh Cullen ovat sivussa ottelusta koronatartunnan takia. Myös West Hamin valmentaja David Moyesin koronatesti oli positiviinen, joten Moyesia ei nähdä tänään pelikentällä.

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Wolvesin poissaolijoita ovat Jonny sekä Marcal. Sen sijaan Barcelonasta hankittu Nelson Semedo viilettänee Wolvesin oikealla laidalla jo tämän illan ottelussa.

West Ham nautiskelee tänään kotiedusta, mutta kotiedulle ei ole syytä antaa näinä päivinä liian suurta arvoa. West Ham joutuu tulemaan toimeen ilman ykköstopparia sekä päävalmentajaa eikä se voi olla näkymättä joukkueen esityksessä.

Wolverhampton lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta ja uskomme että kolme pistettä lähtevät tänään vierasjoukkueen matkaan. Sunnuntain Valioliiga-vihje on näin ollen Wolvesin voitto, varsin mukavalla 2,28 kertoimella.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!