Valioliiga-vihje 26.07: Chelsea – Wolves | Klo 18:00

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Valioliiga-kausi paketoidaan tänään. Päätöskierroksella pelataan vielä useampi iso ottelu, joten jännitettävää riittää aivan loppumetreille asti. Tämän kauden viimeinen Valioliiga-vihje napataan Chelsean ja Wolvesin välisestä ottelusta. Päätöskierroksen kaikki ottelut potkaistaan käyntiin klo 18:00.

Valioliiga-vihje 26.07.

Chelsea – Wolves

Chelsea kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan Wolvesin. Kotijoukkueella on ottelussa varsin isot panokset, sillä Chelsea pelaa vielä Mestarien liiga -paikasta. Myös Wolves pelaa Eurooppa-Liiga-paikasta, joten on selvää että kumpikaan joukkue ei halua hävitä tänään.

Chelsea on tasapisteissä Manchester Unitedin kanssa ennen päätöskierrosta. Leicester on puolestaan vain pisteen päässä Chelseasta, joten Frank Lampardin miehistöllä ei ole tänään varaa tappioon jos Leicester onnistuu kaatamaan Manchester Unitedin.

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Wolves on sarjataulukon kuudennella sijalla ennen kauden huipennusta. Wolves voi nousta tasapisteisiin Leicesterin kanssa, mutta myös Spurs voi vielä nousta Wolvesin edelle. Pahimmassa tapauksessa Wolves voi siis menettää Eurooppa-Liiga-paikan.

Chelsea on napannut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa ja kaksi tappiota. Chelsean suurimmat ongelmat löytyvät puolustuspäästä, sillä joukkueelle on tehty viidessä edellisessä Valioliiga-ottelussa peräti kymmenen maalia.

Chelsean seitsemässä edellisessä ottelussa on jääty vain kertaalleen alle 2,5 maaliin. Wolvesin otteluissa ei olla tehtailtu aivan yhtä paljon maaleja kuin Chelsean peleissä, mutta sunnuntain ottelun asetelmat saattavat muuttaa tätä tilastoa.

Vaikka ottelussa pelataan isoista panoksista niin yli 2,5 maalille tarjottu 2,22 kerroin vaikuttaa tästä huolimatta varsin hyvältä valinnalta tähän otteluun edellä mainitut asiat huomioon ottaen.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Lue myös: Pesäpallokausi 2020 – Nappaa 10 euron riskitön veto joka viikko

Coolbet
Chelsea-Wolves
Alkaa: 26.7. klo 18:00
Vihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 2.22
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!