Valioliiga-vihje 22.1: Katkaiseeko Leicester tappioputkensa?

Valioliiga-vihje 22.1: Katkaiseeko Leicester tappioputkensa?

Valioliigaa pelataan keskiviikkona kolmen ottelun verran. Keskiviikon Valioliiga-vihje napataan Leicesterin ja West Hamin välisestä ottelusta.

Valioliiga-vihje 22.1.

Leicester – West Ham

Valinta: Alle 3 maalia (1,97)

Hienon kauden pelannut Leicester on tipahtanut sarjataulukon kolmannelle sijalle. Syynä tähän on Burnleylle sekä Southamptonille kärsityt tappiot. Kahdesta perättäisestä tappiosta huolimatta, Leicesterin leirissä ei ole syytä paniikkiin, sillä joukkue on edelleen tiukasti kiinni kolmannessa sijassa.

Leicester oli Southamptonia vastaan pelatussa ottelussa selvästi heikompi joukkue, mutta viimeisin ottelu Burnleyta vastaan olisi päättynyt toisenlaisiin lukemiin, mikäli Jamie Vardy olisi upottanut pallon verkkoon rangaistuspotkusta.

Leicesterin kokoonpanosta puuttunee tänään ainakin Wilfred Ndidi. Ndidin poissaolo on näkynyt Leicesterin otteissa, joten Brendan Rodgers haluaa varmasti miehen takaisin kokoonpanoon mahdollisimman nopeasti.

Vierasjoukkue West Ham on pelannut David Moyesin alaisuudessa kolme Valioliiga-ottelua. Edellä mainituista otteluista on kasassa voitto, tappio sekä tasapeli.

Moyesin ryhmä kärsii edelleen lukuisista poissaoloista ja se vaikuttaa suuresti West Hamin hyökkäyspeliin. Sebastien Haller on vaarallinen mies ylhäällä, mutta hänelle ei pystytä pelaamaan tarpeeksi palloa ja näin ollen mies jää usein todella yksin Moyesin 4-5-1 systeemissä.

Leicester palaa voittokantaan King Power Stadiumilla

Leicester lähtee keskiviikon otteluun selvänä ennakkosuosikkina eikä suotta. West Ham on pelannut todella heikosti vieraskentällä eikä joukkueen esityksissä ole nähtävissä hurjaa parannusta.

Leicester on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, joten King Power Stadiumilla tullaan näkemään tänään varmasti hyvin motivoitunut ”Kettulauma”. Leicester on päästänyt kahdessa edellisessä ottelussaan peräti neljä maalia, mutta tänään tätä tilastoa on mahdollisuus parannella ajoittain varsin tehottoman West Hamin kustannuksella.

Leicester on jättisuosikki voittamaan ottelun, mutta maalijuhlia ei tänään välttämättä nähdä. Leicester tulee hallitsemaan ottelua selvästi, mutta maalit saattavat jäädä yllättävän vähiin alhaalta puolustavaa West Hamia vastaan. Näin ollen, Coolbetin alle 3 maalille tarjottu 1,97 kerroin kelpaa mainiosti mukaan keskiviikon peleihin.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut