Valioliiga-vihje 20.07: Brighton – Newcastle | Klo 20:00

valioliiga-vihje vetovihjeet

Tämän viikon ensimmäinen Valioliiga-vihje tulee Brightonin ja Newcastlen välisestä ottelusta. Ottelu pyörähtää käyntiin Amex Stadiumilla klo 20:00.

Valioliiga-vihje 20.07.

Brighton – Newcastle

Brighton kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussaan Newcastlen. Brightonin sarjapaikka alkaa olla lähes turvattu, vaikka ensimmäisellä putoajan paikalla oleva Aston Villa voisikin vielä teoriassa nousta Brightonin kanssa tasapisteisiin.

Vierasjoukkue Newcastlella ei puolestaan ole kauden viimeisissä otteluissa minkäänlaisia panoksia, joten joukkue pelailee kauden viimeiset pelit pois alta ilman sen suurempia puristeluja.

Newcastlen viime viikkojen otteista on näkynyt, että peleissä ei ole enää ollut kovinkaan suuria panoksia. Alkukaudella tiiviisti ja kurinalaisesti puolustaneen Newcastlen verkkoon on tehty viidessä edellisessä ottelussa peräti 13 maalia. Toisaalta, Newcastle on onnistunut luomaan kauden viimeisissä otteluissa jopa enemmän maalipaikkoja kuin aiemmin, koska puolustusvelvoitteista on saatu vapautuksia. Tästä todisteena, Newcastle on iskenyt viidessä edellisessä ottelussaan kahdeksan maalia.

Mainos alkaa

Myös Brightonilla on ollut haasteita viime viikkojen otteluissa, sillä Brighton on onnistunut nappaamaan vain yhden voiton viidestä edellisestä ottelustaan. Brightonin verkkoon on isketty edellä mainituissa otteluissa 12 maalia, joten tilanne ei ole ollut tällä saralla paljoakaan Newcastlea parempi.

Brighton on asetettu maanantai-illan ottelun selväksi ennakkosuosikiksi. Brightonin suurta suosikin asemaa ei pysty täysin allekirjoittamaan, mutta toisaalta myös ilman panoksia operoivan Newcastlen yllä leijailee suuria kysymysmerkkejä.

Newcastlen viidessä edellisessä ottelussa on nähty vähintään kolme maalia ja uskon, että samankaltainen tahti jatkuu myös tämän illan ottelussa. Yli 2,5 maalille tarjottu 2,05 kerroin otetaan mukaan maanantain peleihin.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Lue myös: Pesäpallokausi 2020 – Nappaa 10 euron riskitön veto joka viikko

Coolbet
Brighton-Newcastle
Alkaa: 20.7. klo 20:00
Vihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 2.05
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!