Valioliiga-vihje 19.01: Southampton kohtaa kotinurmellaan Evertonin!

Valioliiga-vihje 19.01: Southampton kohtaa kotinurmellaan Evertonin!

Lauantain Valioliiga-vihje poimitaan tällä kertaa Southamptonin ja Evertonin välisestä ottelusta.

Valioliiga-vihje 19.01.

Southampton – Everton

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,95)

Southampton ja Everton iskevät tänään yhteen St Mary´s Stadiumilla. Ottelu on lähtökohtaisesti varsin tasainen, joten suosikkia on hieman hankala määrittää. Tämän huomaa myös kertoimista, sillä molemmille joukkueille on tällä hetkellä tarjolla lähes samoja kertoimia.

Southampton teki reilu kuukausi takaperin ainakin allekirjoittaneen mielestä varsin oikean ratkaisun, kun Mark Hughesille annettiin kenkää. Tilalle palkattiin Saksalainen Ralph Hasenhüttl, joka on onnistunut kääntämään Southamptonin kurssia hiljalleen parempaan suuntaan.

Southampton on pelannut Hasenhüttlin alaisuudessa nyt seitsemän Valioliiga-ottelua. Southampton on napannut näistä otteluista 10 pistettä. Tätä suoritusta voidaan pitää varsin kelvollisena, sillä Soton kohtasi edellä mainituissa otteluissa mm. Arsenalin, Man Cityn sekä Chelsean.

Southamptonin kokoonpanosta puuttuvat Pierre Hojbjerg, Michael Obafemi, Ryan Bertrand sekä Maya Yoshida. Shane Longin, Mario Leminan sekä Danny Ingsin pelaaminen on puolestaan epävarmaa.

Vierailija Everton nappasi edellisellä kierroksella maukkaan 2-0 kotivoiton Bournemouthista. Voitto tuli Marco Silvan suojateille varsin hyvään saumaan, sillä joukkue oli hävinnyt kaksi aiempaa Valioliiga-otteluaan.

Evertonin peli on mennyt kauden aikana jopa hieman hitain askelin eteenpäin. Evertonin suurin ongelma on hyökkäyspäässä, sillä ykköskärkeä ei oikein tunnu löytyvän. Richarlison on ollut hyvä, mutta mielestäni mies sopii paremmin laidalle kuin keskelle.

Toinen ongelma on puolustuspään virheet, joita sattuu edelleen lähes jokaisessa ottelussa. Kun myös maalivahti Jordan Pickford on sortunut viime aikoina useampaan kohtalokkaaseen hassiin, niin voitanee sanoa, että Evertonin linja on ajoittain sekaisin.

Evertonin kokoonpanotilanne alkaa olla hiljalleen kunnossa, sillä vain Phil Jagielka on sivussa Evertonin rosterista.

Ottelun arvio

Southampton nauttii kotiedusta joka on tässä tapauksessa merkittävä, sillä Everton on voittanut tällä kaudella vain kaksi kertaa vieraskentällä. Evertonia puoltaa puolestaan lepoetu, koska Southampton pelasi Cup-ottelun keskiviikkona.

Kummankaan joukkueen puolustuspeli ei ole täysin uomissaan ja virheitä sattuu hyvin usein. Southampton on jäänyt Hasenhüttlin alaisuudessa pelatuissa Valioliiga-otteluissa vain kertaalleen ilman maalia, joten tätä osa-aluetta on saatu petrattua huomattavasti alkukauteen nähden.

Uskon, että St Mary´s Stadiumilla tullaan näkemään vauhdikas ja viihdyttyvä ottelu. Näin ollen yli 2,5 maalille tarjottu 1,95 kerroin otetaan talteen Coolbetin pelilistoilta.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut