Valioliiga-vihje 18.01: Lontoossa ei nähdä maalijuhlia

Valioliiga-vihje 18.01: Lontoossa ei nähdä maalijuhlia

Lauantain Valioliiga-vihje tulee West Hamin ja Evertonin välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin Lontoossa klo 17:00.

Valioliiga-vihje 18.01.

West Ham – Everton

Valinta: Alle 2,5 maalia (1,96)

West Ham ja Everton iskevät tänään yhteen Lontoossa. Molemmat seurat ovat vaihtaneet hiljattain valmentajaa heikon alkukauden takia, joten näemme tänään kahden ”tuoreen” valmentajan kohtaamisen.

West Ham on pelannut nyt kolme ottelua David Moyesin alaisuudessa. Moyesin debyytti päättyi hienoon 4-0 kotivoittoon, mutta heti seuraavassa Valioliiga-ottelussa West Ham hävisi Sheffieldille 1-0. Valioliiga-otteluiden väliin mahtui FA Cupin ottelu, jonka West Ham voitti 0-2.

West Ham koki edellisessä Valioliiga-ottelussaan pahan takaiskun, kun joukkueen ykkösmaalivahti Lukasz Fabianski loukkaantui jälleen. Fabianskin lisäksi, Felipe Anderson, Michail Antonio, Arthur Masuaku, Jack Wilshere sekä Andriy Yarmolenko ovat todennäköisesti sivussa tämän päivän ottelusta.

Veikkaa Liverpool-ManU-ottelun lopputulos ja voita 50€ lahjakortti!

Vierasjoukkue Everton palasi edellisellä Valioliiga-kierroksella voittojen tielle kun joukkue kaatoi Brightonin kotikentällään 1-0 varsin kelvollisen esityksen päätteeksi. Everton on näin ollen kärsinyt vain yhden tappion Valioliigassa Carlo Ancelottin alaisuudessa.

Ancelotti on saanut käännettyä Evertonin kurssin yhdessä Duncan Fergusonin kanssa. Evertonin hyökkäyspeli ei vielä vakuuta, mutta puolustuspelaaminen on sen sijaan parantunut huomattavasti. Tämän voi todeta myös tilastoista, sillä Everton on päästänyt Ancelottin alaisuudessa pelatuissa Valioliiga-otteluissa vain kolme maalia.

Myös Evertonin kokoonpanosta puuttuu tänään muutama tärkeä pelaaja, sillä Alex Iwobi, Gylfi Sigurdsson sekä Richarlison ovat sivussa tämän päivän ottelusta. Edellä mainittujen herrojen poissaolot tekevät ison loven Evertonin hyökkäspäähän. Richarlisonin poissaolo avannee sauman Moise Keanille, joka metsästää edelleen uran ensimmäistä Valioliiga-osumaa.

Vähämaalinen ottelu saippuakuplien keskellä

Everton lähtee lauantain otteluun ennakkosuosikkina, vaikka Evertonin vieraspelaaminen ei ole vakuuttanut tälläkään kaudella. Samaan hengenvetoon voitanee kuitenkin todeta, että West Ham ei ole ollut kotikentällään erityisen vahva.

Molempien joukkueiden poissaolot, hyökkäyspelin ongelmat sekä viime aikojen esitykset huomioiden, alle 2,5 maalille tarjottu Coolbetin 1,96 kerroin vaikuttaa varsin mukavalta pelivalinnalta tähän kamppailuun.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut