Valioliiga-vihje 16.02: Villa Parkilla nähdään maaleja

Valioliiga-vihje 16.02: Villa Parkilla nähdään maaleja

Valioliiga jatkuu tänään kahden ottelun voimin. Sunnuntain Valioliiga-vihje napataan Aston Villan ja Tottenhamin välisestä ottelusta. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 16:00.

Valioliiga-vihje 16.02.

Aston Villa – Tottenham Hotspur

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2,5 maalia (1,95)

Aston Villa haastaa tänään kotikentällään Jose Mourinhon luotsaaman Tottenhamin. Aston Villa taistelee tiukasti sarjapaikastaan, kun puolestaan vierasjoukkue Spurs jahtaa vielä Mestarien liiga -peleihin oikeuttavia sijoituksia.

Aston Villa lähti kauteen kovien satsauksien saattelemana, mutta nyt joukkueen ja putoamisviivan välissä on vain yksi piste. Aston Villan loppukauden otteluohjelma vaikuttaa varsin haastavalta, joten pisteitä on alettava napsimaan tiuhaan tahtiin.

Aston Villan kokoonpanosta puuttuu tänään Tom Heaton, Wesley, Keinan Davis sekä John McGinn. Danny Drinkwaterin sekä Ezri Konsan pelaaminen on puolestaan epävarmaa.

Jose Mourinho on nostanut Spursin neljän pisteen päähän tärkeästä Mestarien liiga -paikasta. Jos Spurs onnistuu voittamaan tänään, se kaventaa eron Chelseaan yhteen pisteeseen ja luo siinä samalla painetta Frank Lampardin Chelsealle.

Tottenham on napannut kuudesta edellisestä ottelustaan neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Hienon putken maukkain voitto tuli edellisellä Valioliiga-kierroksella, kun Man City kaatui 2-0 hyvän esityksen päätteeksi. Spursin paidassa debytoinut Steven Bergwijn esiintyi ottelussa mahtavasti. Bergwijnin ottelun tähtihetki oli upea maali 63 peliminuutin kohdalla.

Spursin kokoonpanosta puuttuu tänään Harry Kane, Juan Foyth sekä Moussa Sissoko. Erik Lamelan sekä Ben Daviesin pelaaminen on sen sijaan epävarmaa.

Villa Parkilla nähdään tänään maaleja

Aston Villan peleissä on nähty tällä kaudella keskimäärin 3,2 maalia ottelua kohden. Spursin vastaava lukema on 2,9, joten Villa Parkilla nähtänee maaleja myöskin tänään.

Aston Villa on jäänyt kotikentällään vain kertaalleen ilman maalia tämän kauden Valioliiga-otteluissa. Spurs on puolestaan onnistunut pitämään maalinsa puhtaana tasan yhden kerran vieraskentällä.

Aston Villa nauttii tänään kotiedusta, mutta Tottenham on ottelun ennakkosuosikki. Spurs on pelannut viime aikoina tuloksellisesti varsin kelvollisesti, mutta omassa päässä kolisee edelleen tiuhaan tahtiin. Villa on onnistunut tekemään maaleja kotikentällään eikä tämä sunnuntai poikkea tästä kaavasta.

Yllä olevat seikat huomioon ottaen, molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2,5 maalia vedolle tarjottu Coolbetin 1,95 kerroin vaikuttaa varsin hyvältä pelivalinnalta sunnuntain koitokseen.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut