Valioliiga-vihje 14.02: Leicester mukaan perjantain peleihin!

Valioliiga-vihje 14.02: Leicester mukaan perjantain peleihin!

Perjantain Valioliiga-vihje tulee tällä kertaa Wolvesin ja Leicesterin välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 22:00.

Valioliiga-vihje 14.02.

Wolves – Leicester

Valinta: Leicester yli 1,5 maalia (2,54)

Wolves ja Leicester iskevät yhteen perjantai-illan ainoassa Valioliiga-ottelussa. Wolves on ennen tämän illan ottelua sarjataulukossa sijalla kahdeksan, kun puolestaan vierasjoukkue Leicester löytyy peräti kolmannelta sijalta.

Kotijoukkue Wolves on kertoimien perusteella pienehkö ennakkosuosikki tämän illan ottelussa, vaikka Leicesterin kerroin onkin pudonnut reilusti alaspäin. Ottelu on kuitenkin lähtökohtaisesti varsin tasainen Wolvesin kotiedun myötä.

Wolvesin paras vire on ollut viime viikkoina hieman kadoksissa, joten tauko tuli Nunon suojateille varsin hyvään paikkaan. Wolves on onnistunut nappaamaan viidestä edellisestä Valioliiga-ottelustaan vain yhden voiton, kun Southampton kaatui vieraskentällä lukemin 2-3.

Wolves pääsee starttaamaan tämän illan otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä vain Ruben Vinagre on tänään varmasti poissa. Tällä kaudella otsikoihin nousseen Adama Traoren pelaaminen on hieman epävarmaa, mutta uskoisin miehen olevan pelikunnossa.

Vierasjoukkue Leicesterin otteluissa on ollut viime viikkoina reilusti vauhtia, sillä ”Kettujen” kahdeksassa edellisessä Valioliiga-ottelussa on nähty yli 2,5 maalia. Leicesterin tilastoja tutkiessa silmään pistää myös fakta, joka kertoo että Leicester on tehnyt vähintään yhden maalin tämän kauden jokaisessa Valioliiga-ottelussa.

Lyhyehkö tauko teki hyvää myös Leicesterin kokoonpanolle, sillä joukkueen ykköstykki Jamie Vardy on jälleen pelikunnossa. Leicesterin ”vakioavauksesta” puuttuu tänään oikeastaan vain keskikentällä illasta toiseen uurastava Wilfred Ndidi.

Ottelu on ennakolta varsin tasaväkinen, kuten ylempänä jo mainittiin. Pidän Leicesterin materiaalia sekä virettä kuitenkin sen verran laadukkaampana, että vierasvoittoon on tänään täydet mahdollisuudet. Leicesterin yli 1,5 maalia on kovan riskin veto, mutta se kelpaa perjantain peleihin Coolbetin muhkealla 2,54 kertoimella.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut