Valioliiga-vihje 13.09: Tottenham – Everton | klo 18:30

valioliiga-vihje vetovihjeet

Kauden ensimmäinen Valioliiga-vihje toi mukanaan osuman, kun West Hamin ja Newcastlen välinen ottelu päättyi 0-2 lukemiin. Tänään katseet käännetään Tottenhamin ja Evertonin väliseen otteluun.

Tottenham – Everton

Lontoossa nähdään tänään kahden kokeneen managerin taisto kun Jose Mourinhon Spurs kohtaa kotikentällään Carlo Ancelottin luotsaaman Evertonin. Kotijoukkue Spurs lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta kotiedun siivittämänä.

Valioliiga-kisa – voita lempijoukkueesi pelipaita!

Spurs jäi viime kaudella Valioliigassa kuudennelle sijalle, joten Mestarien liiga -pelit jäävät tältä kaudelta pelaamatta. Tulos oli tietysti kova pettymys, mutta on muistettava että Spursin kausi oli kokonaisuudessaan haastava useiden loukkaantumisien ja valmentajavaihdoksen myötä.

Mainos alkaa

Spursin pelityyli on vaihtunut valmentajavaihdoksen jälkeen. Pochettinon aikana Spurs hallitsi palloa huomattavasti enemmän kuin Mourinhon alaisuudessa. Myös prässipeli on ollut huomattavasti maltillisempaa Mourinhon aikana, sillä Mourinhon pelisysteemi perustuu tiiviiseen puolustuspeliin sekä teräviin vastahyökkäyksiin.

Vierasjoukkue Everton jumittui viime kaudella keskikastiin jälleen kerran. Evertonin alkukausi oli erittäin haastava. Vaikeudet johtivat lopulta Marco Silvan potkuihin. Tilalle palkattiin kokenut Carlo Ancelotti. Ancelotti sai Evertonin kurssin kääntymään hetkellisesti, mutta mitään mullistavaa parannusta Evertonin pelissä ei kuitenkaan nähty.

Spurs on hävinnyt Evertonille edellisen kerran vuonna 2012, joten Tottenham on suorastaan dominoinut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia viime vuosina. Spurs lähtee sunnuntain otteluun selvänä suosikkina, vaikka joukkueen iskukyky on ainakin allekirjoittaneelle pieni arvoitus.

Myös Evertonin yllä leijailee paljon kysymysmerkkejä. Suurin huolenaihe löytyy puolustuspelistä, sillä Everton päästi viime kauden Valioliiga-otteluissaan 56 maalia.

Molempien joukkueiden todellinen vire selviää tänään kun peli potkaistaan käyntiin klo 18.30. Me odottelemme tähän otteluun maaleja, joten sunnuntain Valioliiga-vihje on yli 2,5 maalia mukavalla 2,12 kertoimella.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!