Valioliiga-vihje: Newcastle ja Southampton tarjoilevat maaleja sunnuntaina

Vetovihjeet bundesliiga

Sunnuntain Valioliiga-vihje poimitaan Newcastlen ja Southamptonin välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan liikkeelle klo 16:00.

Valioliiga-vihje 08.12.

Newcastle – Southampton

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,10)

Newcastle kohtaa tänään kotikentällään Southamptonin. Molempien joukkueiden alkukausi oli haastava, mutta nyt joukkueiden kurssi on kääntynyt parempaan suuntaan.

Steve Bruce on saanut miehistönsä todella kovaan lentoon, sillä Newcastle on napannut viidestä edellisestä ottelustaan peräti kymmenen pistettä. Ehkäpä kovin tulos nähtiin marraskuun lopussa, kun joukkue venyi kotikentällään 2-2 tasapeliin Manchester Cityn kanssa. Newcastle on hävinnyt kotikentällään viimeksi elokuun lopussa, joten kotivire on ollut kohdillaan.

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Southampton on tällä hetkellä sarjataulukon 18 sijalla, mutta viime aikojen tulokset ovat olleet rohkaisevia. Southampton ei ole hävinnyt kolmeen otteluun ja etenkin Arsenalilta haettu vieraspiste oli kova näyte Ralph Hasenhüttlin miehistön iskukyvystä.

Newcastle ja Southampton tarjoilevat maaleja

Molempien joukkueiden otteluissa on nähty viime aikoina runsaasti maaleja. Newcastle on jäänyt alle kahteen maalin vain kertaalleen viidessä edellisessä ottelussa. Vierasjoukkue Southamptonin kuudessa edellisessä Valioliiga-ottelussa on puolestaan tehtailtu vähintään kolme maalia, joten maaleja odotellaan myös sunnuntain otteluun.

Coolbet tarjoaa Newcastle-Southampton-ottelun yli 2,5 maalille varsin mukavan 2,10 kertoimen. Odottelemme sunnuntain otteluun runsaasti maaleja ja näin ollen yllä mainittu kohde vaikuttaa varsin hyvältä pelivalinnalta. Onnea sunnuntain peleihin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!