Valioliiga-vihje 05.07: Southampton – Manchester City | Klo 21:00

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Sunnuntain Valioliiga-vihje poimitaan Southamptonin ja Manchester Cityn välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 21:00.

Valioliiga-vihje 05.07.

Southampton – Manchester City

Valinta: Man City -1,5 (2,00)

Southampton ja Manchester City kohtaavat sunnuntain viimeisessä Valioliiga-ottelussa. Kotijoukkue Southampton on onnistunut voittamaan kaksi, kolmesta tauon jälkeisestä ottelustaan. Southamptonilla ei ole paineita sarjapaikan säilyttämisestä, joten joukkue pääsee pelaamaan loppukauden ottelut rauhallisin mielin.

Mainos alkaa

Vierasjoukkue Manchester City on puolestaan ehtinyt pelaamaan tauon jälkeen jo viisi ottelua. Pep Guardiolan miehistön meno on ollut vakuuttavaa, vaikka City hävisikin vieraskentällä Chelsealle. Viimeisin osoitus Cityn kovasta vireestä nähtiin torstaina, kun joukkue jyräsi Liverpoolin Etihadilla peräti 4-0.

Manchester City on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia viime vuosien aikana, sillä City on voittanut seitsemän edellistä Southamptonia vastaan pelattua ottelua. Asetelmat ovat samankaltaiset myös tänään, sillä Man Cityn materiaali on huomattavasti laadukkaampi kuin Southamptonilla.

Me uskomme Man Cityn vahvan menon jatkuvan tänäänkin ja lyömme vetolapuille rohkeasti Cityn kahden maalin voiton. Southampton nautiskelee tänään lepoedusta, mutta Cityn materiaalin laajuus on niin kovalla tasolla, että Guardiolalla on varaa kierrättää miehitystään tarvittaessa.

 

Coolbet
Southampton – Manchester City
Alkaa: 5.7. klo 21:00
Vihje: Man City -1,5
Kerroin: 2.00
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!