Valioliiga-vihje 02.02: Fulham haastaa Crystal Palacen Selhurst Parkilla!

Valioliiga-vihje 02.02: Fulham haastaa Crystal Palacen Selhurst Parkilla!

Lauantain ensimmäinen Valioliiga-vihje tulee Crystal Palacen ja Fulhamin välisestä ottelusta. Peli potkaistaan käyntiin Selhurst Parkilla klo 17:00.

Valioliiga-vihje 02.02.

Crystal Palace – Fulham

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,00)

Crystal Palace ja Fulham iskevät yhteen Selhurst Parkilla. Crystal Palace lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta kotietunsa ansiosta, mutta Fulhamia ei kuitenkaan kannata aliarvioida tässäkään ottelussa.

Crystal Palace on lievässä otteluruuhkassa, sillä Palace pelaa tänään jo kolmannen ottelunsa viikon sisään. Palacen edellinen ottelu päättyi 1-1 tasapeliin Southamptonin kanssa. Tulos ei ollut katastrofi, mutta Cheikhou Kouyaten loukkaantuminen sekä Wilfried Zahan ulosajo aiheuttavat varmasti ongelmia Roy Hodgsonille.

Crystal Palace vahvisti miehistöään siirtoikkunan loppuhetkillä, kun Michy Batshuayi naarattiin Selhurst Parkille. Batshuayi tuo varmasti hyvän lisän Palacen kapeahkolle hyökkäysosastolle.

Vierasjoukkue Fulham nappasi edellisellä Valioliiga-kierroksella upean 4-2 kotivoiton Brightonista. Brighton johti ottelua puoliajalla 0-2, mutta Fulham sisuuntui toisella jaksolla ja iski Brightonin verkkoon peräti neljä maalia. Neljän maalin ilta oli varoitus Claudio Ranierin luotsaaman Fulhamin vaarallisuudesta.

Maalirikas ottelu Selhurst Parkilla?

Uskon vauhdikkaaseen ja maalirikkaaseen peliin tänäkin viikonloppuna, vaikka Wilfried Zaha on pelikiellossa. Molemmat joukkueet ovat kyenneet tekemään maaleja viime aikoina, mutta toisaalta, myös omaan verkkoon on päästetty maaleja.

Fulhamin puolustus on edelleen todella virhealtis ja se on syytä huomioida tässäkin valinnassa. Coolbetin tarjoama 2,00 kerroin yli 2,5 maalille otetaan mukaan lauantain peleihin!

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Katso myös: Video: Urheilufanin unelmamatka Los Angelesiin oli loistava onnistuminen!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut