Valioliiga-vihje 01.07: West Ham – Chelsea | Klo 22:15

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet

Keskiviikon Valioliiga-vihje tulee West Hamin ja Chelsean välisestä ottelusta. Lontoon paikalliskamppailu potkaistaan käyntiin klo 22:15.

Valioliiga-vihje 01.07.

West Ham – Chelsea

Valinta: Chelsea + alle 3,5 maalia (2,20)

Lontoon paikalliskamppailussa pelataan tänään isoista pisteistä. Kotijoukkue West Ham tarvitsee kipeästi pisteitä sarjan häntäpäässä kun puolestaan vierasjoukkue Chelsea jahtaa tosissaan Mestarien liiga -paikkaa.

Valioliiga-kauden suurimpiin alisuorittajiin lukeutuva West Ham on sarjataulukon sijalla 17 ennen tämän illan ottelua. Sarjapaikan säilyttäminen tulee olemaan todella kovan työn takana, sillä putoamisviivan tuntumassa on todella tasaista.

Mainos alkaa

David Moyes ei ole saanut West Hamin kurssia käännettyä ja etenkin hyökkäyspeli tökkii pahasti. West Ham ei ole onnistunut tekemään maaleja tauon jälkeisissä otteluissa eikä tilannetta helpota Sebastien Hallerin poissoalo.

Frank Lampardin ryhmä on ollut varsin hyvässä iskussa tauon jälkeen. Chelsea on voittanut kaikki kolme tauon jälkeistä otteluaan. Viimeisin voitto nähtiin sunnuntaina kun joukkue kaatoi Leicesterin FA Cupin ottelussa. Hyvät esitykset ovat nostaneet Chelsean vain pisteen päähän Valioliigan kolmannella sijalla olevasta Leicesteristä.

Chelsea lähtee keskiviikon otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Chelsean kohdalla on kuitenkin hyvä muistaa, että joukkue pelasi edellisen kerran sunnuntaina. Lampard kierrätti kokoonpanoaan FA Cupissa, mutta siitä huolimatta, muutamien pelaajien palautumisaika jää varsin lyhyeksi.

West Hamin vireystila ei vakuuta, mutta paikalliskamppailu antaa aina ylimääräistä latausta otteluun. West Hamin voittoon on tänään vaikea uskoa, joten vaaka kääntyy hyvässä vireessä olevan Chelsean suuntaan. Lontoon paikalliskamppailuissa ei olla juhlittu viime vuosina maaleilla ja uskomme samankaltaisen menon jatkuvan myös keskiviikon ottelussa.

Coolbetin tarjoama 2,20 kerroin Chelsea + alle 3,5 maalia vedolle vaikuttaa varsin hyvältä valinnalta ja se otetaankin mukaan keskiviikon vetolapuille.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!