Valioliiga-vihje: Everton kohtaa Manchester Unitedin Goodison Parkilla

Valioliiga-vihje: Everton kohtaa Manchester Unitedin Goodison Parkilla

Valioliigaa pelataan tänään kahden ottelun verran. Päivän Valioliiga-vihje napataan klo 16:00 alkavasta Everton-Manchester United-ottelusta.

Valioliiga-vihje 01.03.

Everton – Manchester United

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,01)

Evertonin viiden ottelun tappioton putki meni poikki edellisellä Valioliiga-kierroksella kun joukkue hävisi Arsenalille 3-2 vauhdikkaan ottelun päätteksi. Everton sai luotua useita hyviä maalipaikkoja, mutta viimeistely sakkasi pahasti etenkin toisella jaksolla.

Manchester United kasvatti torstaina tappiottomien pelien putkeaan, kun Ole Gunnar Solskjaerin miehistö kaatoi Club Bruggen kotikentällään selvästi 5-0. Ottelu oli alusta alkaen kotijoukkueen täyttä hallintaa eikä Bruggelle jätetty juurikaan mahdollisuuksia. Bruggen kannalta viimeinen naula lyötiin arkkuun jo 23 peliminuutin jälkeen kun Simon Deli ajettiin ulos kentältä selvän käsivirheen takia.

Goodison Parkilla nähdään tänään kahden hyvävireisen joukkueen kohtaaminen. Carlo Ancelotti on nostanut Evertonin takaisin sille tasolle, missä joukkueen kuuluukin olla. Vierasjoukkue Manchester United on niin ikään parantanut menoaan helmikuussa ja tuore hankinta Bruno Fernandes on näyttänyt tasonsa heti ensimmäisissä otteluissa.

Ottelu on lähtökohtaisesti äärimmäisen tasainen, mutta Everton saanee pienen suosikin aseman vahvan kotiedun ansiosta. Everton on iskenyt vähintään kaksi maalia nyt neljässä perättäisessä Valioliiga-ottelussa, joten en jaksa uskoa että joukkue jäisi kotikentällään maaleitta, vaikka ManU onkin onnistunut pitämään maalinsa puhtaana kolmessa edellisessä Valioliiga-ottelussa.

Yli 2,5 maalille tarjottu Coolbetin 2,01 kerroin on mielestäni sen verran hyvä tarjous, että siihen on syytä tarttua. Myös ottelun asetelmat puoltavat yli 2,5 maalia, sillä kummallakaan joukkueella ei olisi varaa hävitä tämän päivän ottelua.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut