Valioliiga-vihjeet: Norwich – Liverpool | La 14.8. klo 19:30

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Valioliigan avauskierroksen lauantaipäivän päättää Norwichin ja Liverpoolin välinen matsi. Tästä matsista poimitaan myös vetovihjeet!

Osallistu myös kisaamme –> Veikkaa Norwich-Liverpool avausmaalin syntyaika – lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

Norwich – Liverpool | Vetovihjeet:

Vaikka sitä haluaisi olla miten optimisti Teemu Pukin Norwichin menestysmahdollisuuksien kannalta, niin joukkueen kohtalo taitaa väistämättä olla taistelu sarjapaikan säilymisestä. Jos sitten kiteytetään ajatukset vain tämän illan Pool-matsia koskien, niin Mika Nurmelan “en mä näe mitään syytä, miks me voitettais” on hyvin lähellä totuutta Norwichin näkövinkkelistä.

Emiliano Buendían menettäminen näkyy varmasti Norwichin pelissä – ja se näkyy valitettavasti juurikin tehottomuutena. Tähän, kun lisää sen, että joukkueen valmistautuminen kauteen on vaikeutunut koronatartuntojen sekä pienten loukkaantumisten takia, alkaa soppa kiehua yli.

Kylmää kyytiä on luvassa, ja vain onnenkantamoinen voi pelastaa Norwichin edes säntilliseen tulokseen. Sellaisiin me emme kuitenkaan tylystä faktanäkökulmastamme usko, joten vierasvoitto on sen kautta ainoa realistinen vaihtoehto.

Lapulle lähtee Liverpoolin vähintään kahden maalin voitto, eli päivän valinta on Liverpool -1.

14.8. klo 19:30
NorwichLiverpool
Vihje: Liverpool -1
Kerroin: 1,93

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!