Syytökset Valioliiga-tähden ympärillä kasvavat – kaksi uutta raiskausepäilyä julki

Valioliiga Fantasy Premier League
Kuva: Getty Images

Maanantaina pidätetyn Valioliiga-tähden ympärillä oleva kohu paisuu, sillä nyt ilmi on tullut kaksi uutta raiskausepäilyä.

Futismaailma on kohissut viime päivinä, sillä poliisi pidätti maanantaina Englannin Valioliigassa pelaavan pelaajan epäiltynä raiskauksesta, joka olisi tapahtunut kesäkuussa 2022. Pelaajan nimeä ei oikeudellisista syistä voitu mainita, mutta kyseessä kerrottiin olevan 29-vuotias jalkapalloilija, joka on kansainvälisesti tunnettu. Miehen oli tarkoitus pelata myös Qatarin vuoden 2022 jalkapallon MM-kisoissa.

Nyt syytökset ovat koventuneet entisestään, sillä BBC:n mukaan poliisin tietoon on tullut kaksi uutta raiskausepäilyä, joissa tekijä olisi sama pelaaja. Näiden tekojen ajankohdat olisivat huhtikuu 2021 ja kesäkuu 2021. Lehden mukaan pelaaja on takuita vastaan vapaana elokuuhun asti, mutta mikäli syytökset todetaan oikeiksi, niin luvassa on taatusti pitkä vankeustuomio.

Näin ollen myös pelaajan ura on samalla kertaa vaakalaudalla, sillä paluuta ei enää jalkapallon pariin ole, jos tuomio tärähtää.