Valioliiga julkaisi paluukierrosten otteluohjelman – Teemu Pukki palaa kehiin 19. kesäkuuta

Teemu Pukki Norwich valioliiga / Pallomeri.net

Englannin Valioliiga palaa kentille 17. kesäkuuta. Sarjan johto julkaisi perjantaina kolmen ensimmäisen kierroksen otteluohjelman.

Englannin Valioliiga julkisti perjantaina, että kunhan turvallisuusmääräykset täyttyvät, niin kausi jatkuu 17. kesäkuuta. Samalla sarja julkisti kolmen ensimmäisen kierroksen otteluohjelman. Kaikki ottelut tullaan televisioimaan ainakin Englannin maaperällä.

Paluupäivänä 17. kesäkuuta pelataan pois kuleksimasta neljän joukkueen rästiottelut, eli parit ovat Aston Villa-Sheffield United ja illan päättää Manchester Cityn ja Arsenalin välinen ottelu.

Paluukierroksen maukkaimmat herkkupalat on siroteltu juhannusviikonlopulle. Teemu Pukki puolestaan palaa tositoimiin perjantaina 19. kesäkuuta, kun Norwich isännöi Southamptonia.  Tuolloin pelataan myös Tottenham-Manchester United ja paluukierroksen huipentaa juhannuspäivänä, eli sunnuntaina 21. kesäkuuta pelattava Merseysiden derby Everton-Liverpool.

Mainos alkaa

Toisen kierroksen kohtaamisista ”suurin ja kaunein” on ennalta torstaina 25. kesäkuuta pelattava Chelsea-Manchester City. Kovimmat panokset nyt julkaistuista peleistä on kuitenkin ladattu kolmannelle kierrokselle. Torstaina 2. heinäkuuta näet pelataan Manchester City-Liverpool, jossa saatetaan sinetöidä Liverpoolin ensimmäinen mestaruus 30 vuoteen, ellei sinettiä ole siihen mennessä jo saatu.

Valioliiga julkaisi sivuillaan kolmen ensimmäisen kierroksen otteluohjelman:

Tsekkaa myös: Video: Benfica joutui hyökkäyksen kohteeksi – huligaanit kivittivät bussia, kaksi pelaajaa sairaalaan