Valioliiga fantasyfutis palaa tauolta!

FanTeam | Pallomeri.net
FanTeam | Pallomeri.net

Edeltävä viikonloppu oli varmasti tuskastuttavan pitkä monille fantasyfutis-faneille, kun Valioliigan lisäksi tauolla oli niin monta muutakin sarjaa. Nyt brittifutiksen kuningas Valioliiga tekee kuitenkin odotetun paluun ohjelmistoon, ja FanTeam tarjoaa tietysti mahtavan kattauksen fantasyfutis- turnauksia!

Takuupoteissa on pelkästään tiistaina yli €1600, ja olemme laajentaneet tarjontaa selvästi ns. cash game -osastolla. Eli, pienemmän varianssin Double-Or-Nothing turnauksia on nyt €5, €10, €20 ja €40 buy-in luokassa. Sinun tarvitsee vain voittaa puolet pelaajista, ja tuplaat rahasi! Lisäksi rake on näissä turnauksissa 50% pienempi kuin normaalisti.

Muista: voit milloin tahansa myös luoda omia turnauksia, jos juuri toivomasi buy-in luokka puuttuu (tai pyytää supportista FanTeamia tekemään sellaisen).

Suurin osa Valioliigan viikkokierroksen otteluista pelataan huomenna, jolloin tarjolla on myös €1000 takuupotti. Tähän turnaukseen tulee myös extrapalkintoja ja hyviä pelivinkkejä suomalaisille pelaajille, joten tarkkaile sähköpostiasi huomenna! Muista tänään myös mahtava 11-ottelun Englannin Championshipin kierros! Nyt on todellakin iso joukko pelaajia mistä valita, kun kaikki matsit käynnistyvät vieläpä samaan aikaan (21.45).

Mainos alkaa

KHL pyörii tuttuun tapaan joka päivä, ja huomisen turnaukset ovat myös avattu. Valioliigan lisäksi avoinna on siis kymmenittäin eri turnauksia eri sarjoissa: juuri nyt FanTeamin pelilistassa on 124 avointa turnausta, ja palkintopoteissa on lähes €5500.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista (ja nyt myös uutuutena fantasykiekko), niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos tuhansia euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futis- ja jääkiekkotietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen. Tarjolla on lisäksi mahtava 200% ensitalletusbonus: saat bonusrahaa aina 500 euroon asti!

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis