Valioliiga-ennakko: Liverpool kuuluu Valioliigan parhaimmistoon tälläkin kaudella

Mestarien liigassa Liverpoolin Liverpool valioliigaseurat Liverpoolin johdolla haluavat pidentää siirtoikkunan aukioloa

Valioliiga pyörähtää käyntiin 9. elokuuta, joten on aika käydä läpi tulevan kauden joukkueet. Seuraava Valioliiga-ennakko käsittelee Liverpoolia.

Valioliiga-ennakko

Liverpool

Liverpool jäi viime kaudella Valioliigan toiselle sijalle, vaikka joukkue keräsi peräti 97 pistettä ja hävisi kauden aikana vain yhden ottelun. Liverpoolin kausi ei kuitenkaan päättynyt pettymykseen, sillä joukkue nappasi Mestarien liigan voiton.

Jürgen Klopp on virittänyt Liverpoolin kovaan iskuun. Joukkue hyökkää todella monipuolisesti ja laadukkaasti. Yläkerran kolmikko Mane-Firmino-Salah oli jälleen viime kaudella pelottavan kovassa vireessä. Salah ja Mane iskivät 22 maalia mieheen ja Firmino täydensi kolmikkoa 14 täysosumalla. Liverpool oli myös äärimmäisen vahva erikoistilanteissa, sillä näistä tilanteista syntyi eniten maaleja koko Valioliigassa.

Vaikka Liverpoolin hyökkäyspelia kehutaan illasta toiseen niin suurin parannus on kuitenkin nähty puolustuspelissä. Siitä hyvänä todisteena, Liverpool päästi viime kaudella vähiten maaleja Valioliigassa. Ehkäpä suurimmat yksittäiset syyt puolustuspelin huimaan parannukseen löytyvät kahdesta täsmähankinnasta. Maalille naarattu Alisson todisti olevansa kovan siirtosumman arvoinen hankinta. Samat sanat voi lausua Virgil van Dijkista, joka nousi viime kaudella kertaheitolla maailman parhaiden toppareiden joukkoon.

Vaikka Alisson ja van Dijk on helppo nostaa esille Liverpoolin puolustuksesta niin maininnan ansaitsevat myös molemmat laitapakit. Andy Robertson sekä Trent Alexander-Arnold hoitavat tonttinsa tyylikkäästi pelistä toiseen. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä fakta, joka kertoo että edellä mainitut laitapakit saalistivat viime kaudella yhteensä uskomattomat 23 maalisyöttöä niin voitanee sanoa, että Liverpoolin puolustuslinja on kunnossa.

Jürgen Klopp on hionut Liverpoolissa taktiikoitaan yli kolme vuotta ja tulokset alkavat vihdoin puhua puolestaan. Liverpoolilla on kasassa todella vahva nippu tälläkin kaudella ja heikkouksia on vaikea löytää. Joukkue on Valioliigan suurimpia mestarisuosikkeja yhdessä Manchester Cityn kanssa.

Liverpool on mestarisuosikki, mutta Man Cityn ilmiömäisen kova suorittaminen voi olla Liverpoolille liikaa tälläkin kaudella. Me ennustamme Liverpoolin sijalle 2.

Merkittävimmät siirrot:

Danny Ings (Liverpool –> Southampton)

Seuraa heitä:

Juniorit Rhian Brewster ja Harry Wilson ovat kovia lupauksia. Klopp on viitannut lausunnoissaan, että nuorukaisille tullaan antamaan mahdollisuuksia tällä kaudella. Kuten aiemmin todettiin, molemmat kaverit ovat todellisia huippulupauksia. Nähtäväksi jää, pystyvätkö nuorukaiset murtautumaan tällä kaudella Liverpoolin kokoonpanoon.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle, kuten esimerkiksi Valioliiga-vihjeet!

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!