Valioliiga-ennakko: Crystal Palace ei tule tarjoamaan ylimääräistä viihdettä

Crystal Palace valioliiga / Pallomeri.net

Valioliiga pyörähtää käyntiin 9. elokuuta, joten on aika käydä läpi tulevan kauden joukkueet. Seuraava Valioliiga-ennakko käsittelee Crystal Palacea.

Valioliiga-ennakko

Crystal Palace

Crystal Palace sijoittui viime kaudella Valioliigassa 12. sijalle, joten joukkue on onnistunut vakiinnuttamaan tason keskikastiin Roy Hodgsonin johdolla. Palace tuskin tulee muuttamaan mitään tulevalle kaudella, vaan joukkueelta sopii odottaa jälleen Hodgsonmaista pelaamista, mikä tarkoittaa sitä, että maalijuhlat jätetään muille ja pisteitä raavitaan tiukalla puolustuspelaamisella.

Yksi mielenkiintoisimmista jutuista ennen kauden alkua tulee olemaan se, että pystyykö Palace pitämään riveissään kirkaimman tähtensä Wilfried Zahan. Zahan poistuminen riveistä jättäisi kokoonpanoon ison loven eikä korvaajan etsiminen ennen kauden alkua olisi enää helppoa. Viime kauden läpimurtopelaaja Aaron Wan-Bissaka siirtyi jo kesän aikana isolla rahalla Manchester Unitediin, joten puolustuksessa on yksi iso aukko paikattavana.

Mainos alkaa

Crystal Palacen kokoonpanosta löytyy kuitenkin sen verran tasoa, että säilyminen sarjassa pitäisi onnistua vaivattomasti. Hodgson on sellainen kehäkettu, että romahtamista ei tulla näkemään, vaan paikka löytyy jälleen tasaisesta keskikastista.

Me ennustamme Crystal Palacen päätyvän sarjataulukossa lopulta sijalle 14.

Merkittävimmät siirrot:

Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace –> Manchester United)

Jordan Ayew (Swansea –> Crystal Palace)

Seuraa häntä:

Keskikentällä raastava Luka Milivojevic on kahtena edellisenä kautena rikkonut 10 maalin rajapyykin. Varsinkin rankkareissa serbialainen on takuuvarma suorittaja, joten maaleja on lupa odottaa myös alkavalla kaudella. Milivojevic on Hodgsonin luottoratsu, joka kantaa illasta toiseen isoa vastuuta keskikentällä.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle, kuten esimerkiksi Valioliiga-vihjeet!

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!


Joukkueet: