Valioliiga-ennakko: Säilyykö rajusti uusiutunut Aston Villa Valioliigassa?

Valioliiga-ennakko: Säilyykö rajusti uusiutunut Aston Villa Valioliigassa?

Valioliiga pyörähtää käyntiin 9. elokuuta, joten on aika käydä läpi tulevan kauden joukkueet. Seuraava Valioliiga-ennakko käsittelee Aston Villaa.

Valioliiga-ennakko

Aston Villa

Aston Villa pelasi Valioliigassa yhtäjaksoisesti vuodesta 1988 lähtien, kunnes joukkue putosi Championshipiin kaudella 2016/17. Nyt Aston Villa on jälleen Valioliigassa, kun joukkue onnistui kaatamaan Frank Lampardin luotsaaman Derby Countyn ratkaisevassa nousukarsintaottelussa.

Aston Villa on ollut erittäin aktiviinen siirtomarkkinoilla. Hankintoihin on käytetty jo yli sata miljoonaa. Ovi on käynyt tiuhaan tahtiin myös toiseen suuntaan, joten voitanee sanoa, että joukkuetta on uusittu rajulla kädellä.

Aston Villa on hankkinut riveihinsä 11 uutta pelaajaa. Pelaajista on maksettu paljon, mutta fakta on kuitenkin se, että vain kahdella hankinnalla on kokemusta Valioliigasta. Nämä herrat ovat Tyrone Mings sekä Matt Targett. Molemmat Valioliiga-kokemusta omaavat hankinnat ovat puolustuspään pelaajia ja siihen on syynsä, sillä Aston Villa päästi jo Championshipissa todella paljon maaleja.

Mings pelasi jo viime kaudella lainalla Aston Villassa. Mings oli Aston Villan tärkeimpiä pelaajia, joten siirto oli varsin luonteva. Targett hankittiin puolestaan Southamptonista. Vasempana laitapuolustajana viihtyvä Targett tuo varmasti kaivattua vahvistusta Aston Villan puolustuslinjaan.

Useat tahot ovat verranneet Aston Villaa viime kaudella pahasti flopanneeseen Fulhamiin, mutta tuleeko Aston Villan tarinasta erilainen? Aston Villan kokoonpano on muuttunut rajusti, mutta se ei ole Villan tapauksessa pelkästään huono asia. Me ennustamme Aston Villan päätyvän sarjataulukkossa lopulta sijalle 16, joten meidän papereissamme, tämä nousijajoukkue säilyy Valioliigassa.

Merkittävimmät siirrot:

Matt Targett (Southampton–> Bournemouth)
Tyrone Mings (Bournemouth –> Aston Villa)

Seuraa heitä:

Jack Grealishin valinta tähän oli lopulta varsin helppo. Lähes ”kulttimaineeseen” noussut Grealish on Aston Villan kapteeni ja tärkein pelaaja nuoresta iästään huolimatta. Esiintyi edukseen jo Championshipissä ja pääsee nyt näyttämään tasonsa kovemmissa peleissä.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut