Valioliiga-ennakko: Palaako Arsenal Mestarien liigaan kauden päätteeksi?

Valioliiga-ennakko: Palaako Arsenal Mestarien liigaan kauden päätteeksi?

Valioliiga pyörähtää käyntiin 9. elokuuta, joten on aika käydä läpi tulevan kauden joukkueet. Kauden ensimmäinen Valioliiga-ennakko käsittelee Arsenalia.

Valioliiga-ennakko

Arsenal

Voitanee sanoa, että Unai Emeryn ensimmäinen kausi Arsenalin peräsimessä päättyi pettymykseen. Emery toi Arsenalin peliin toivottua muutosta, mutta siitäkin huolimatta, Arsenal jäi Valioliigassa viidenneksi, hävisi Eurooppa-liigan finaalin ja jäi näin ollen viime kaudella ilman pokaaleja.

Arsenalin hyökkäyskalusto kestää vertailun mihin tahansa muuhun Valioliiga-joukkueeseen. Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette sekä Mesut Özil muodostavat parhaimmillaan todella kovan hyökkäyskolmikon.

Kovassa kolmikossa oli viime kaudella myös ongelmia, sillä Emery ei kyennyt asettamaan Lacazettea ja Aubameyangia aina samaan aikaan kentälle. Emeryn yksi suurimmista ongelmista oli kuitenkin Mesut Özil, joka hölkkäili kauden läpi ja joutui siinä samalla fanien hampaisiin. Özilin saama kritiikki oli kuitenkin täysin ansaittua, sillä miehen esitykset olivat ajoittain todella heikkoja.

Arsenalin heikoin osa-alue oli viime kaudellakin puolustuspeli. Emery ei löytänyt kauden aikana toimivaa systeemiä alakertaan ja se näkyi tulostaululla. Emeryn puolustukseksi voitanee kuitenkin sanoa, että ”Gunnersin” alakerran materiaali ei ole kovinkaan laadukas muihin Valioliigan kärkiseuroihin verrattuna.

Arsenal menetti kesällä Aaron Ramseyn Juventukseen. Toinen nimekäs lähtijä oli kokenut Petr Cech, joka lopetti uransa viime kauteen. Muita ”merkittäviä” lähtijöitä ei tällä hetkellä ole, vaikka joukkueen kippari Laurent Koscielnyn ympärillä onkin vellonut siirtohuhuja sen jälkeen kun mies ei saapunut Gunnersin harjoitusleirille.

Arsenalin puolustuslinja aiheuttaa tuttuun tapaan suuria kysymysmerkkejä ellei lisähankintoja ole luvassa. Arsenalin kova hyökkäyskalusto takaa kuitenkin sen, että Arsenal kykenee taistelemaan kärkisijoista. Ennakoimme Arsenalin päätyvän sarjataulukkossa lopulta sijalle 4.

Merkittävimmät siirrot:

Dani Ceballos, laina (Real Madrid –> Arsenal)
William Saliba (Saint-Etienne –> Arsenal)
Aaron Ramsey ( Arsenal –> Juventus)
Petr Cech (Arsenal –> lopetti uransa)

Seuraa heitä:

Mesut Özil pelasi heikon kauden kuten ylempänä ehdittiin mainita. Özil on osoittanut kaikille mihin hän parhaimmillaan pystyy, mutta nyt isolle palkkashekille vaaditaan jälleen vastinetta, mikäli mies haluaa jatkaa Gunnersissa.

Dani Ceballos saapui Gunnersiin lainasopimuksella. Lupaava espanjalainen keskikenttämies tuo kaivattua luovuutta Arsenalin keskikentälle. Ceballos jäi Real Madridissa varsin vähän vastuulle, mutta nyt mies saa loistavan paikan näyttää kykynsä.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut