Valioliiga-ennakko: AFC Bournemouth keskikastiin tälläkin kaudella?

Valioliiga-ennakko: AFC Bournemouth keskikastiin tälläkin kaudella?

Valioliiga pyörähtää käyntiin 9. elokuuta, joten on aika käydä läpi tulevan kauden joukkueet. Kauden seuraava Valioliiga-ennakko käsittelee Bournemouthia.

Valioliiga-ennakko

AFC Bournemouth

AFC Bournemouth nappasi viime kaudella tutun ja turvallisen keskikastin sijoituksen Valioliigassa. Bournemouth avasi kautensa loistavasti, mutta lentokeli loppui kauden puolivälin tienoilla. Tämän jälkeen joukkueen peli takkuili pahasti ja ”The Cherries” alkoi päästämään todella paljon maaleja.

Bournemouth teki viime kaudella mukavat 56 maalia, mutta siinä samalla omassa päässä kolisi peräti 70 kertaa. Vain Championshipiin pudonneet Fulham ja Huddersfield päästivät Valioliigassa enemmän maaleja kuin Bournemouth.

Bournemouth tuskaili viime kaudella lukuisien loukkaantumisien kanssa ja sillä oli osaltaan suuri vaikutus myös puolustuspeliin. Eddie Howe joutui muokkaamaan puolustuslinjaansa uusiksi turhan usein ja se näkyi kentällä. Myös Howen rohkeahkoa pelitapaa kritisoitiin kauden aikana, mutta lopputulos oli kuitenkin hyvä joukkueen materiaaliin nähden.

Bournemouthin kesä on ollut tähän mennessä siirtojen suhteen varsin hiljainen. Bournemouthin tämän hetken ainoa hankinta on Bristol Citysta joukkueeseen siirtynyt Lloyd Kelly. Kelly on todella lupaava vasen pakki, joka sopii mielestäni Howen ryhmään mainiosti.

Bournemouth operoi tälläkin kaudella varsin maltillisella budjetilla, joten viime kauden tapaiseen loukkaantumis-sumaan ei oikein olisi varaa. Howe hankki Kellyn puolustuslinjaansa, mutta tälle osastolle kaivattaisiin vielä vahvistuksia.

Bournemouth ei tule kaatumaan hyökkäyspeliin tälläkään kaudella. Siitä pitävät huolen vahvan viime kauden pelanneet Ryan Fraser, Joshua King sekä Calum Wilson. Myös ensimmäisen Valioliiga-kautensa pelannut David Brooks esiintyi edukseen ja miehen lopullinen läpimurto saatetaan nähdä tällä kaudella.

Bournemouth säilyy tälläkin kaudella selvästi sarjassa ja keskikastin sijoitus on hyvinkin todennäköinen. Me ennustamme Bournemouthin päätyvän sarjataulukkossa lopulta sijalle 11.

Merkittävimmät siirrot:

Lloyd Kelly (Bristol City –> Bournemouth)
Tyrone Mings (Bournemouth –> Aston Villa)
Lys Mousset (Bournemouth –> Sheffield United)

Seuraa heitä:

Ryan Fraser iski viime kaudella hurjat 7+14 tehot. Vain Chelseasta Real Madridiin siirtyneellä Eden Hazardilla oli enemmän maalisyöttöjä kuin Fraserilla. Pienikokoinen ja vikkelä Fraser tulee aiheuttamaan vastustajille ongelmia tälläkin kaudella ja sitä Bournemouth todella tarvitsee.

David Brooks nousi viime kaudella Bournemouthin kokoonpanoon ja käytti Eddie Howen antaman mahdollisuuden hyväkseen. Walesilainen iski kauden aikana 30 pelaamassaan ottelussa seitsemän maalia ja antoi tämän lisäksi viisi maalisyöttöä, joten uran ensimmäinen Valioliiga-kausi sujui hienosti. Brooksilta voi odottaa tällä kaudella vieläkin parempia otteita jos mies pysyy terveenä.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut