Chelsea ja Manchester United kohtaavat lauantain huippukamppailussa

Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Valioliigassa nähdään lauantaina todellinen jättiläisten kohtaaminen, kun Chelsea ja Man United iskevät yhteen.

Chelsea – Manchester United

Vierasjoukkue ManU on saanut pelinsä jo aika mallikkaaseen iskuun ja alla on upea voitto Tottenhamista. Sen sijaan Chelsean voittoputki katkesi arkipelissä Brentfordia vastaan, kun loppunumerot olivat 0-0.

Luvassa on äärimmäisen kova koitos, sillä kumpikin on mainiossa iskussa. Pisteiden tärkeys on kaikilla tiedossa, joten voisi kuvitella, että maalimäärä jää vähäiseksi.

Chelsean voitto on nostettu kertoimissa todennäköisemmäksi, mihin vaikuttaa pitkälti kotietu. Man United on kuitenkin saanut palaset kuntoon ja itseluottamus on nousussa. Ei olisikaan mikään ihme, vaikka joukkue hakisi ryöstön Lontoosta. Otetaan kuitenkin pieni varmistus kylkeen ja laitetaan lapulle Man United X2. Tästä saa esimerkiksi Coolbetilla kertoimeksi 1.76.