IS: Hämmentävä välikohtaus Ilves-Kissojen harjoituksissa – pelaaja riehui laudanpätkällä, jossa oli nauloja

sierra leonen psg ilves-kissojen superliiga vs uefa christian eriksen qatarin valioliiga bosna

Tamperelaisseura Ilves-Kissojen harjoituksiin kutsuttiin poliisi, kun yksi pelaajista heilui nauloilla varustetun lankunpätkän kanssa.

Erikoinen välikohtaus keskeytti Kakkosessa pelaavan Ilves-Kissojen harjoitukset Tampereen Kaupissa torstai-iltana. Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan yksi miesten edustusjoukkueen pelaajista huitoi harjoituksissa laudanpätkällä, jossa oli nauloja. Paikalle hälytettiin poliisi. Välikohtaus herätti huomiota.

Komisario Marko Luosa Sisä-Suomen poliisista vahvistaa että poliisilla on ollut kuvaukseen sopiva hälytystehtävä Kaupissa torstai-iltana. Luosan mukaan tilanteesta ei ole kirjattu rikosilmoitusta eikä henkilöitä ole otettu kiinni. Tilanne selvisi Luosan mukaan paikan päällä.

IS tavoitti hallituksen puheenjohtajan Tuomas Karjanlahden puhelimitse perjantaina. Karjanlahden mukaan välikohtaus on käsitelty joukkueen sisäisesti. Hän sanoo, että kyseessä oli väärinkäsitys.

– Siinä oli kulttuurieroja niin sanotusti. Mutta tilanne on keskusteltu ja se on sovittu. Ei sen kummempaa, Karjanlahti sanoi IS:n haastattelussa.

Karjanlahti vahvisti tiedon laudanpätkästä, mutta kiisti, että paikalla olisi riehuttu.

– Toimija ymmärsi jälkikäteen miltä tilanne näyttää liikuntapaikassa, jossa muilla kentillä harjoittelee myös junioreita. Meidän kentällä niitä ei ollut. Hänen tarkoituksenaan oli puhkoa joukkueen pallot, jotta joukkue ei pääse harjoittelemaan. Laudalla ei ollut tarkoitus uhkailla tai vahingoittaa ketään henkilöä, Karjanlahti tarkensi IS:lle.

Tsekkaa myös: Uskomaton maaliviivahärdelli – FC Lahden puolustaja vesitti huimat pelastukset sutaisemalla oman maalin