Lehti: Valeri Nichushkin katosi mystisesti kesken pudotuspelien – hotellista soitetun hätäpuhelun sisältö selvisi

Valeri Nichushkin
Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen Valeri Nichushkin katosi mystisesti kesken pudotuspelien, joten venäläisen tilanne on aiheuttanut ymmärrettävästi keskustelua.

Aikaisemmin julkisuuteen vuoti tietoa, että miehen hotellihuoneesta olisi löytynyt päihtynyt nainen. Nyt tilanteesta on paljastunut vielä tarkempaa tietoa, kun Seattle Times -lehti sai käsiinsä Coloradon hotellilta soitetun hätäpuhelun nauhan.

Hätäpuhelun soitti Coloradon yksi lääkäreistä, joka oli löytänyt huonossa kunnossa olleen naisen, jonka epäiltiin saaneen alkoholimyrkytyksen tai toisena vaihtoehtona kerrottiin, että hänen juomaansa olisi sekoitettu jotain. Nainen löytyi, kun joukkue etsi kadoksissa ollutta Nichushkinia.

Mainos alkaa:

Nainen löi välikohtauksen aikana Coloradon lääkäriä, joka ei kuitenkaan halunnut nostaa tilanteesta syytettä. 28-vuotiaan naisen kerrotaan väittäneen, että tuntematon mies vei hänen passinsa. Hän sanoi myös katuvansa sitä, että saapui Yhdysvaltoihin.

Nichushkin ei välikohtauksen jälkeen enää pelannut, vaan mies poistui vähin äänin joukkueen parista. Venäläishyökkääjä teki viime kesänä kahdeksan vuoden jatkosopimuksen, jonka arvo on 49 miljoonaa dollaria.


Pelaajat:
Joukkueet: