NHL-toimittaja: Colorado-tähti Valeri Nichushkin joutui ongelmiin joukkueen hotellilla – alkoholi liittyy asiaan

Valeri Nichushkin
Kuva: Getty Images

Coloradon Valeri Nichushkin hävisi mystisesti kokoonpanosta, mihin seura antoi lyhyen tiedotteen, että kyseessä on henkilökohtaiset syyt.

Arvostettu NHL-toimittaja Frank Seravalli oli saanut lisätietoa äkillisestä poissaolosta, sillä radion Sportsnet 650 -ohjelmassa vieraillut Seravalli kertoi syyksi hotellilla tapahtuneen välikohtauksen.

Valeri Nichushkin pelasi normaalisti kotipelit Seattlea vastaan, mutta sitten tapahtui jotain, minkä vuoksi hyökkääjä ei enää ollut kokoonpanossa ensimmäisessä vieraspelissä.

Mainos alkaa:

Seravallin mukaan hotellilla tapahtuneeseen välikohtaukseen liittyisi jollain tapaa myös alkoholi, mutta sen tarkempia tietoja toimittaja ei ole vielä saanut.

Se on varmaa, että jotain ilmeisen vakavaa on taustalla, koska Nichushkin on näiden henkilökohtaisten syiden takia ollut sivussa nyt kaksi peliä. Myös viidennestä pelistä hyökkääjän on ilmoitettu jo olevan poissa.

Nichushkinin poissaolo on Coloradolle kova paikka, sillä kokoonpano on jo valmiiksi kapea. Tämän lisäksi myös tähtipuolustaja Cale Makar asetettiin pelikieltoon, joten hänkin on poissa seuraavasta ottelusta.


Pelaajat:
Joukkueet: