Video: Mikko Rantaselta upea passi – Valeri Nichushkin iski kiekon sisään

Mikko Rantanen Valeri Nichushkin Colorado Nashville NHL - Pallomeri.net

Mikko Rantanen oli tehokkaalla pelipäällä, mutta Colorado Avalanche joutui silti taipumaan Nashville Predatorsille torstain kierroksella.

Kotijoukkue Predators eteni Filip Forsbergin ja Tanner Jeannotin osumilla jo kahden maalin karkumatkalle ennen kuin Mikko Rantasen ylivoimalla syntynyt osuma kavensi pelin toisessa erässä.

Erän lopulla Forsbergin illan toinen venytti Predatorsin johdon jälleen kahteen.

Päätöserä oli ehtinyt puoliväliinsä, kun Avalanche pääsi yrittämään kavennusta ylivoimalla. Tämän tilaisuuden joukkue myös käytti hyväkseen, sillä kiekko löysi tyylikkään syöttökuvion päätteeksi tiensä maaliin. Ratkaisevan syötön maalin eteen tarjoili Rantanen, jonka tarjoilun iski sisään Valeri Nichushkin. Virallisesti osumaa ei merkitty ylivoimamaaliksi, sillä Luke Kuninin kaksiminuuttinen oli juuri ehtinyt päättymään.

Kavennus oli lopulta laiha lohtu Avalanchelle, sillä paria minuuttia myöhemmin Nashville käytti oman ylivoimansa hyväksi ja Roman Josi muutti lukemat 4-2:een. Ottelun lopussa Mattias Ekholm sinetöi 5-2-loppunumerot tyhjiin. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Tsekkaa myös: Video: Jesse Puljujärvi painoi kaksi yv-maalia minuutin sisään

Valeri Nichushkin osui Mikko Rantasen syötöstä:

Rantasen käsialaa puolestaan oli 2-1-kavennus:

https://twitter.com/Sportsnet/status/1471668342314438656

Jos videot eivät näy, voit katsoa ne Sportsnetin Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,