Video: Valencia-hyökkääjä taituroi järjettömän soolomaalin – kaatui puolimatkassa, vei silti viittä vastustajaa

Goncalo Guedes Valencia / Pallomeri.net

Valencia-hyökkääjä Goncalo Guedes peippaili uskomattoman maalin. Hän pujotteli peräti viidestä vastustajasta ohi ja ehti jopa kaatumaan soolonsa aikana.

Yksi La Liga -kauden upeimmista osumista näki päivänvalon sunnutain kierroksella, kun Valencia isännöi Osasunaa. Kotijoukkue aloitti ryminällä, sillä heiltä ehdtiin jo 3. minuutilla hylätä maali paitsiona.

12. minuutilla syntyi ottelun ensimmäinen laillinen maali, joka oli niin upea, että se kestää vertailun minkä tahansa maalin kanssa. Valencian laitahyökkääjä Goncalo Guedes otti pallon keskikentällä haltuunsa ja lähti rynnistämään kohti Osasunan päätyä.

Mainos alkaa:

Hän harhautti kaksi Osasunan pelaajaa, mutta toinen heistä ehti kampittamaan hänet. Guedesin onneksi tuomari sovelsi hyötynäkökohtaa ja antoi pelin jatkua. Guedes kävi lähes vatsallaan maassa, mutta ehti silti ottaa pallon haltuunsa. Hänen soolonsa, joka näytti tyssäävän rikkeseen, olikin vasta alussa.

Guedes jatkoi pujotteluaan, kunnes oli tavalla tai toisella harhauttanut peräti viisi vastustajan pelaajaa ennen kuin hän viimeisteli maagisen yksilösuorituksensa maalivahdin kannalta aivan mahdottomalla ylänurkkakudilla.

Valencia voitti ottelun maalein 2-0 ja Guedes oli mukana molemmissa syötettyään jälkimmäisen osuman.

Valencia-hyökkääjä Goncalo Guedesin häikäisevä soolomaali:

Katso myös: Video: Sadio Mane jäätyi nolosti – unohti osallistua mielenilmaukseen ja otti varaslähdön


Joukkueet: